Tillbaka till huvudmeny

Få full koll på dina leverantörer

Visste du att du som har Visma Affärslösningar kan lägga till tjänsten leverantörskontroll? Tjänsten hjälper dig att upptäcka om dina leverantörer till exempel saknar F-skatt eller har betalningsanmärkningar.

 Bakomliggande funktion, som bygger på avancerade algoritmer från vårt systerbolag Inyett, upptäcker misstänkta fel bland såväl nya som befintliga leverantörer. Du läser in informationen om leverantören automatiskt, och har alltid uppdaterad information i systemet.

– Du knappar bara in organisationsnumret och får in all information om leverantören automatiskt, samtidigt som du får en omfattande kontroll. Det sparar tid och du slipper felaktiga utbetalningar till exempelvis blufföretag, säger Carl Stern, produktmarknadschef för Visma Affärslösningar. 

Med tjänsten kan du vara trygg med att dina leverantörer uppfyller kraven, något som är särskilt viktigt i en tid när många verksamheter inom offentlig sektor har ökat fokus på regelefterlevnad. 

– Du gör både ekonomiavdelningen och revisorerna glada. Tjänsten sparar tid och tar bort risken för felaktiga betalningar, säger Carl Stern.

Låter det intressant? Kontakta oss på Visma Affärslösningar så berättar vi mer.

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.