Tillbaka till huvudmeny

Detta vill dina anställda INTE ha i julklapp

Det minst populära gåvan i företagets julklappssäck är prydnadssaker och den mest önskade klappen är ett gåvokort så att den anställde själv kan få välja sin present. Däremot önskar var femte anställd att företagets julklappspengar istället går till välgörenhet.

julklappslista

Vi frågade våra kunder vad de helst vill ha i julklapp av företaget, samt vad de absolut inte vill se när de öppnar sin klapp. Nästan 200 anställda fick säga sitt angående julklappar från företaget och det är tydligt vilket som är minst populärt att få i julklappen medan sakerna som är mest önskade är mer splittrat.

Här till höger ser du hela listan på vad du bör köpa, och vad du absolut ska låta bli att köpa till dina anställda.

Andra klappar som anses vara önskvärda är biobiljetter och presentkort, och mindre önskvärt är kläder med företagets logotyp.

Nästan hälften av företagen ger enbart kunder till sina anställda, medan var tredje ger till både kunder och anställda. Var tionde företag väljer att skänka pengar till välgörenhet istället för att ge klappar till anställda och kunder.

På Visma har vi valt att varje år både skänka pengar till välgörenhet och ge en klapp till anställda. I år skänker vi pengar till Rädda Barnen och vi anställda fick ett gåvokort och kunde själva välja vår julklapp.

God jul och gott nytt år!

Vi på Visma Advantage vill passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år! Nästa år är vi tillbaka med nya förmånliga inköpsavtal, nya erbjudanden och mycket annat spännande.

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.