Tillbaka till huvudmeny

Boka AutoPay och bli redo för P27

Nu är det hög tid för dig som använder Visma Affärslösningar att gå över till AutoPay. Du blir redo för P27 och får säkra, automatiska och ISO-certifierade betalflöden på köpet. Nytt är att AutoPay även hanterar ingående betalningar.

Flera banker stänger möjligheten till bankgiro inom kort. Du som använder Visma Affärslösningar kan enkelt bli redo för P27 genom att teckna Visma Autopay, Visma PubliTechs molnbaserade lösning för banköverföringar.

– Med Autopay får du en hög automation samt snabba, säkra och effektiva betalflöden, utan att du behöver logga in på internetbanken, säger Carl Stern, produktmarknadschef på Visma PubliTech. 

Visma AutoPay kan ta emot både ingående och utgående betalningar i Visma RoR, (redovisning och reskontra). Systemet är även ISO-certifierat för att hantera P27. Carl Stern tipsar om att boka installation av in- och utgående betalningar på samma gång för att spara tid och pengar. 

– Vi vill verkligen trycka på vikten av att boka AutoPay innan sommaren. För den som vill kan vi erbjuda en betalmodell där du betalar implementationen som en del av månadsavgiften, säger han.

Läs mer om AutoPay

Mest populära

  • Strax dax för semesterårsskifte

    I alla fall, för företag och organisationer med semesterår (1 april – 31 mars) är det strax dax, att göra ett semesterårsavslut. Det görs efter aprillönen, så att eventuella avvikelser och uttagna semesterdagar i mars, finns registrerade i lönesystemet.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.