Tillbaka till huvudmeny

Billigare semester – 6 tips för sommaren

Du är inte bara företagare. Du är privatperson också. Och nu vankas det semestertider. Som av en tillfällighet erbjuder Visma Advantage flera rabattavtal som gör sommaren billigare. För lata dagar på landet, på bilsemestern eller på utlandsresan. Utanför kontoret och utan kavaj.

En smartare, billigare sommar och semester med Visma Advantage.
En smartare, billigare sommar och semester med Visma Advantage.

Du är inte bara företagare. Du är privatperson också. Och nu vankas det semestertider. Som av en tillfällighet erbjuder Visma Advantage flera rabattavtal som gör sommaren billigare. Avtal som du kan använda under lata dagar på landet, på bilsemestern och runt om i Sverige. Utanför kontoret och utan kavaj.

1. Bo billigare men lika bra

Härliga hotellnätter till lika fina priser.
Härliga hotellvistelser till lika fina priser.

Ska du bo på hotell i sommar? Kom ihåg att ta med dig Visma. Eller åtminstone våra rabatter. Välj hotell efter tycke, smak och behov. Vi gör det billigare. Det spelar ingen roll om du ska resa till norra eller södra Sverige – våra hotellpartners finns över hela landet (och i Europa).

Scandic

15 % rabatt på alla Scandics hotell i Sverige. 12-14 % rabatt på Scandics hotell i övriga Europa.

Best Western

20 % rabatt på Flex Rate-priset hos Best Western i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen.

Hotels.com

10 % rabatt på ordinarie priser och kampanjpriser hos tusentals hotell över hela världen – inte minst i Sverige för ”hemestern”.

2. “Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv…”

Solglasögon i alla stilar till sköna priser.
Solglasögon i alla stilar till sköna priser.

Förhoppningsvis blir det en solig sommar! Oavsett om du befinner dig på hemmaplan eller ute i världen så är ett par schyssta solglasögon ett måste. Ray-Bans eller Persol, oavsett smak verkar det dumt att betala onödigt mycket.

Synoptik

25 % rabatt på solglasögon samt vanliga glasögon.

Lensway

7 % rabatt på linser, solglasögon och glasögon.

3. Hyr en dyr bil

Till och med en dyr bil blir överkomlig med Vismas rabatter.
Till och med en dyr bil blir överkomlig med Vismas rabatter.

För med Vismas rabatter blir det ändå ganska billigt. Alla hyrbilar är självklart av nyare modell. Och oavsett om du ska resa inom landet eller i Europa så har vi partners som kan förse dig med en bil som gör jobbet.

Hertz

10 % rabatt på hyrbilspriset (även utrikes).

Avis

20 % rabatt på hyrbilspriset. (måndag-fredag, dock inte inte på weekendhyror eller kampanjer).

Auto Europe

Upp till 20 % rabatt på hyrbilar (även utrikes).

OKQ8 Hyrbilar

10 % rabatt på hyrbilar och släp.

4. Full tank utan tom plånbok

Oavsett vad du fyller tanken med så har Visma rabatterna.
Oavsett vad du fyller tanken med så har Visma rabatterna.

Som kund hos Visma Advantage skaffar du enkelt företagskort hos OKQ8 och Preem som du även kan använda privat och få fakturan hemskickad (förstås efter godkännande av företaget i fråga). För professional- och premiumkunder erbjuder vi även avtal med Shell. Under sommaren sparar du extra mycket per liter drivmedel.

OKQ8

Kampanjpriser för nya kunder: Diesel 93 öre rabatt/liter – Bensin 54 öre rabatt – Etanol 52 öre rabatt

Preem

Diesel 64 öre rabatt/liter – Bensin 40 öre rabatt – Etanol 40 öre rabatt

Shell och St1

Diesel: 80 öre rabatt/liter – Bensin 45 öre rabatt – Etanol 45 öre rabatt .

OBS! Just nu kampanj med 105 öre rabatt på diesel, låga priser på övrigt drivmedel och 30 % rabatt på biltvätt hos Shell och St1.

Även kampanj hos OKQ8: för nya kunder hos OKQ8 samt nya drivmedelskort kopplade till vårt rabattavtal innebär det 108 öre i rabatt per liter diesel och 71 öre per liter bensin.

Hos samtliga leverantörer får du dessutom rabatt på biltvätt och tillbehör!

5. Tid att vila…tid att läsa

Äntligen tid att njuta av böcker – billigare med Visma.
Äntligen tid att njuta av böcker – billigare med Visma.

Sträckläs romaner på stranden eller skaffa ett försprång på kollegorna med hjälp av den senaste affärslitteraturen. Handla sommarens bästa böcker med företagets rabatt och få fakturan hemskickad.

Bokus

5 % rabatt på hela sortimentet.

6. Res rabatterat hela sommaren

Rabatt hos SJ hela sommaren genom Visma.
Rabatt hos SJ och MTR Express hela sommaren genom Visma.

Tåg är helt klart det nya svarta. Eller gröna… Bra för miljön och själen på samma gång. Vismas kunder reser billigare med såväl SJ som MTR Express.

SJ

Under sommaren uppmanar vi till en gnutta extra komfort. Just nu erbjuder SJ dessutom sina resenärer extra trygghet genom tomma säten bredvid din bokade biljett.

MTRX

Ta tåget mellan Sveriges två största städer. Och därtill billigt. Om du inte vill besöka en storstad så kan du hoppa av i Herrljunga. Eller Skövde. Eller Södertälje. MTRX kör dig dit du vill.  Hos MTRX ingår ett ett ledigt säte bredvid din plats i 1:a klass. För en reducerad summa finns även möjlighet att köpa till en extra tom plats för övriga biljettyper.

10 % rabatt på FLEX-biljetter samt 13 % rabatt på 1:a klass PLUS biljetter. Under sommaren utökar MTRX antalet destinationer.

Rabatten gäller även vid bokningar via våra resebyrå-partners Travellink eller Egencia.

Mest populära