Tillbaka till huvudmeny

Åka taxi smart och enkelt

Åker du mycket taxi? Då har vi nyheten för dig! Testa TaxiKurirs mobilapp. Den är superenkel att använda, det går snabbt att boka och istället för papperskvitton (som ofta tappas bort) har du alla kvitton samlade i mobilen.

Eftersom vi har systerbolag i Norge blir det en del resor till och från Oslo och därmed också många taxiresor till och från Arlanda. Det har blivit många samtal till TaxiKurir och många kvitton att hantera. Men sist jag reste till Oslo hade jag hittat TaxiKurirs mobilapp! Den är superenkel att använda, det går snabbt att boka och istället för papperskvitton (som jag ofta tappar bort) har jag alla samlade i mobilen.

Sparade resor som du kan boka snabbt

Eftersom jag ofta flyger från Arlanda reser jag ofta från min hemadress till flygplatsen och från flygplatsen till min hemadress. Här har jag sparat mycket tid när jag bokar med TaxiKurirs app. Du kan spara dina favoritresor direkt i appen så att du snabbt kan boka. Då slipper du skriva in din adress varje gång.

Fast pris, baserat på kortaste vägen

En annan bra grej är att du alltid ser priset direkt när du gör din bokning.  Priset är fast och alltid baserat på kortaste vägen. Detta är bra, speciellt när du inte är säker på hur lång sträcka det är till målet och vet inte vad det kan komma att kosta. Med taxiappen behöver du inte oroa dig för att taxametern tickar iväg, du har ju redan ett fast pris i mobilen.

Se var din taxi är

När jag bokar taxi i tjänsten handlar det väldigt ofta om tidiga morgnar, och då brukar jag inte vara pigg på att gå ut och vänta på taxin utan jag vill gå ut och rakt in i bilen. Med den här appen ser jag när taxibilen står utanför dörren och då går jag ut. Jag behöver alltså inte stå och frysa i väntan på att bilen ska dyka upp. Om du står på flygplatsen och snabbt vill hitta din taxibil (bland 100 andra taxibilar) kan du se i appen vilket nummer din taxibil har.

Kvitton och taxikort direkt i mobilen

Vi erbjuder våra kunder upp till 15 % rabatt på taxi hos TaxiKurir med ett rabattkort, vilket även jag utnyttjar när jag reser med TaxiKurir. Men det har ofta hänt att jag har glömt det här kortet för att det har legat i en annan jacka eller väska och jag har då gått miste om rabatten. Känner du igen dig? I den här appen kan jag lägga in taxikortet och bara visa upp appen så får jag min rabatt. Det är riktigt smart, för mobilen har jag ju alltid med mig.

Vilken är din favoritapp?

Skriv vilken din favoritapp är i kommentarsfältet så kanske vi testar den!