Tillbaka till huvudmeny

5 anledningar att besöka Episerver Ascend Stockholm 2019

Som ett ljus i höstmörkret kommer Episerver Ascend på Waterfront Congress Centre i Stockholm tisdag 5 november. Här är våra 5 bästa anledningar till att du ska komma.

Interiör Visma

Något att se fram emot! Som ett ljus i höstmörkret kommer Episerver Ascend på Waterfront Congress Centre i Stockholm tisdag 5 november. Funderar du fortfarande på om du ska gå dit eller inte? Här är våra 5 bästa anledningar till att du ska komma.

1. Träffa oss, din Episerver-partner

Vi finns här, så klart! Kom förbi vår monter och prata med dina Epi-bekanta från Visma Consulting. Vi tipsar dig om nyheter och annat aktuellt. Och så är det ju så roligt att ses i verkliga livet, inte bara höras via jobbmail och supporttelefoner.

2. Tävla om ett chip

Vi har chipfest i vår monter. Under dagen delar vi ut 6 gratis chippningar av 13.56 MHz chip. Med ett chip i tumvecket kan du t ex öppna kodlås på dörrar och skrivare och boka SJ-biljetter. Alla som föranmäler sig har dubbel chans i dragningen, så anmäl dig redan nu! Vi drar två namn vid tre olika tillfällen under dagen ‒ 11:00, 13:00 och 15:30. För att få din chippning måste du vara på plats i vår monter vid namndragningen. Chippningen utförs i montern direkt efter varje dragning.

3. Bli inspirerad av helheten

Vi vill förstås rå om dig så länge som möjligt i vår monter. Men vi måste ju erkänna att utställningen kommer att vara full med spännande montrar från flera företag med anknytning till Episerver. Tanken bakom Ascend är att ge besökarna inspiration i världsklass, så visst ska du se dig omkring i hela utställningen och bli uppfylld av nya idéer och intryck.

4. Lär dig det senaste om Episerver

Ascends konferensprogram kommer att innehålla massor av nyheter, information och kunskap. Oavsett om du deltar i hands-on-sessioner, inspireras av branschledare eller lyssnar på keynote-talare, så är Episerver Ascends mål att ge deltagarna de allra bästa insikterna. med visionärer och innovatörer på scenen.

5. Mingla med likasinnade

Episerver Ascend samlar digitala marknadsförare, utvecklare och e-handelschefer från såväl små som stora företag och organisationer. Passa på att mingla och ta kontakt med andra Episerver-användare och partners. Självklart får du inte missa kvällens party då vinnarna i Episerver Web Awards 2019 koras.

Läs mer om hur vi jobbar med Episerver

Läs mer här

Mest populära