Tillbaka till huvudmeny

4 anledningar att besöka E-legitimationsdagarna

De alltid välbesökta E-legitimationsdagarna på Folkets Hus i Stockholm har flyttats till 10-11 september.

Fyra personer i samtal

Något att se fram emot! E-legitimationsdagarna har fått nya datum och ska nu hållas på Folkets Hus i Stockholm 10-11 september. Funderar du på om du ska gå dit eller inte? Här är våra 4 bästa anledningar till att du ska komma.

1. Lär dig mer om e-legitimationer

Här har du ett unikt tillfälle att på en och samma plats få all kunskap du kan önska dig. Diskutera med våra experter varför e-legitimation är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering, hur alla delar hänger ihop och vad ni behöver göra för att lyckas.

2. Bli inspirerad av helheten

E-legitimationsdagarna är ett samarbete mellan privat och offentlig sektor. Målet med dagarna är att utbilda och inspirera kring lösningar som skapar ett inkluderande och säkert digitalt samhälle.

 3. Mingla med likasinnade

På E-legitimationsdagarna finns alla de aktörer som har betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter – från regering och myndigheter till samverkansforum, federationer och leverantörer. Och lika viktigt är att du får chansen att träffa andra i samma situation som ni befinner er i, så att ni kan dela erfarenheter och råd.

4. Träffa Vismas e-leg-specialister!

Sist men inte minst ‒ kom hit och träffa Fredrik och Erling,  Visma Consultings skarpaste experter på säker inloggning och digital signering. Med sin långa erfarenhet berättar de gärna allt du behöver veta om t ex direkt och indirekt signering, Freja e-ID jämfört med BankID samt eIDAS-förordningen och e-identifiering över nationsgränserna.

 

Har du inte anmält dig än? Gör det här!

Anmäl dig

 

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.