Tillbaka till huvudmeny

3 anledningar att besöka Arkivforum

Varför är e-arkiv är en förutsättning för framgångsrik digitalisering? Svaret kan finnas på Arkivforum som hålls 18-19 mars.

Kvinna och två män vid dator

Ligger du i startgroparna för att etablera ett e-arkiv? Eller har du redan köpt ett e-arkiv som behöver fyllas? Du kan få inspiration på Arkivforum som genomförs på Filmhuset i Stockholm den 18-19 mars. Funderar du på om du ska gå dit eller inte? Här är våra 3 bästa anledningar till att du ska komma.

 1. Lär dig mer om e-arkiv

Arkivforum är Sveriges ledande konferens inom arkiv- och informationshantering. Här har du ett unikt tillfälle att på en och samma plats få all kunskap du kan önska dig. Diskutera med experter varför e-arkiv är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering, hur alla delar hänger ihop och vad ni behöver göra för att lyckas.

 1. Bli inspirerad av andra

Lyssna till hur Halmstads kommun berättar om sina framgångsfaktorer och praktiska tips vid sina leveranser till e-arkiv som genomförts i samverkan med Laholm, Hylte och Falkenberg.

 1. Träffa Vismas guru inom e-arkiv

Träffa, lyssna och dela dina erfarenheter med Vismas expert på e-arkivering. Möt Erika Berggren i Vismas monter eller lyssna när hon i expertpanelen uttalar sig om hur du lyckas med leveranser från källsystem till e-arkiv.

 

Har du inte anmält dig än? Gör det här!

Anmäl dig

 

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.