Tillbaka till huvudmeny

3 anledningar att besöka Arkivforum

Varför är e-arkiv är en förutsättning för framgångsrik digitalisering? Svaret kan finnas på Arkivforum som hålls 18-19 mars.

Kvinna och två män vid dator

Ligger du i startgroparna för att etablera ett e-arkiv? Eller har du redan köpt ett e-arkiv som behöver fyllas? Du kan få inspiration på Arkivforum som genomförs på Filmhuset i Stockholm den 18-19 mars. Funderar du på om du ska gå dit eller inte? Här är våra 3 bästa anledningar till att du ska komma.

  1. Lär dig mer om e-arkiv

Arkivforum är Sveriges ledande konferens inom arkiv- och informationshantering. Här har du ett unikt tillfälle att på en och samma plats få all kunskap du kan önska dig. Diskutera med experter varför e-arkiv är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering, hur alla delar hänger ihop och vad ni behöver göra för att lyckas.

  1. Bli inspirerad av andra

Lyssna till hur Halmstads kommun berättar om sina framgångsfaktorer och praktiska tips vid sina leveranser till e-arkiv som genomförts i samverkan med Laholm, Hylte och Falkenberg.

  1. Träffa Vismas guru inom e-arkiv

Träffa, lyssna och dela dina erfarenheter med Vismas expert på e-arkivering. Möt Erika Berggren i Vismas monter eller lyssna när hon i expertpanelen uttalar sig om hur du lyckas med leveranser från källsystem till e-arkiv.

 

Har du inte anmält dig än? Gör det här!

Anmäl dig

 

Mest populära