Stöd och vägledning från idé till implementering

(samt som bollplank och stöd för fortsatt optimering av verksamheten och ert arbetssätt)

Därför bör du välja en Visma-partner

Våra certifierade partner spelar en nyckelroll för att hjälpa företag och organisationer att modernisera och effektivisera. Dessa experter finns över hela Sverige och förutom kunskap om de lokala marknaden är de experter inom olika områden och branscher.
Genom att ta hjälp av en Visma-partner får ni hjälp att identifiera, köpa, bygga, implementera, supportera och driva de lösningar som bäst passar din verksamhets behov.

Våra partner bidrar med:

 • Kunskap och erfarenhet
  Våra partner har dokumenterad och omfattande kunskap om Visma.net samt expertis kring olika branschers unika behov och utmaningar. Oavsett vilka system ni använder idag kan de hjälpa er med en smidig övergång, och att snabbt komma igång med er nya lösning.
 • Ett beprövat verktyg
  Mer än 300 000 företag använder våra lösningar och våra partner är certifierade experter på Visma.net. De kan också - i samråd med er - erbjuda skräddarsydda lösningar som möter er verksamhets behov och specifika krav för din bransch.
 • Utbildning och support
  Gemensamt för våra partner är engagemang. Våra partnerföretag utbildas och certifieras i våra lösningar en gång om året och är alltid uppdaterade på de senaste tjänsterna och förändringarna, för att kunna stötta er på bästa sätt. Som kund har du även alltid tillgång till Vismas användarcommunity med information, utbildningar och resurser.
 • Engagerade rådgivare
  Med en rådgivare under hela implementeringsarbetet får du en snabbare uppstart. Genom att välja en Visma-partner får ni ett kunnigt stöd och pålitligt bollplank för att effektivisera era processer.

Vill du ha hjälp med att installera och komma igång med Visma.net?

Hitta din partner

Upptäck Visma.net

Funktioner

Kundreferenser

Webbinar