DÄRFÖR SKA DU HA EN VISMA PARTNER

Vismas certifierade partners spelar en nyckelroll för att hjälpa företag och organisationer precis som din att lyckas. Varje dag hjälper experterna kunder av alla storlekar - i alla branscher - att förbättra och driva företag mer effektivt. Våra partners hjälper dig att identifiera, köpa, bygga, implementera, supportera och driva de Visma-lösningar som bäst passar dina behov.

De huvudsakliga fördelarna

På Visma utvecklar vi vårt ekosystem av partners för att göra våra lösningar mer relevanta och tillgängliga för företag, så att vi tillsammans kan göra tillvaron bättre och effektivisera människors arbetssätt. Här är fyra anledningarna till varför du ska arbeta med en Visma-partner:

Kunskap och erfarenhet

Våra partners har omfattande kunskaper inom olika branscher och integration, så oavsett vilka lösningar du använder just nu kan de hjälpa dig att snabbt komma igång.

Ett beprövat verktyg

Mer än 300 000 företag använder våra programvaror. Visma har ett stort partnernätverk i flera länder, som alla är redo att hjälpa ditt företag med en framgångsrik övergång till våra lösningar.

Utbildning och support

Våra engagerade partners är utbildade och redo att bistå dig. Alla Vismas partner utbildas och certifieras i våra lösningar en gång om året och är alltid uppdaterade på de senaste tjänsterna och förändringarna. Visma har även ett community där alla kunder kan ta del av erfarenheter och kunnande från oss, partners och andra användare.

Engagerade rådgivare

Med en rådgivare under hela implementeringsarbetet får du en snabbare uppstart. Alla Visma Partners har god kunskap om Vismas produkter och utbildas kontinuerligt inom nya uppdateringar och produkter. Våra partners är kända över hela Norden för sin affärskunskap som spänner över flera branscher.