Nordiskt affärssystem i molnet

Visma.net passar större företag som vill ha ekonomisk kontroll, effektiv lagerhantering och affärsinsikter i realtid. Som molnlösning är systemet skalbart, användarvänligt och alltid uppdaterat.

Se hur schemalagda processer och automatiserade flöden kan effektivisera verksamheten - boka ett webbinar.

Automatisera och effektivisera verksamheten

Schemalägg transaktioner och processer.

Automatisera arbetsflöden för att minska det manuella arbetet och risken för fel.

Flexibel rapportering med drill-down funktion gör det lätt för er att analysera data, styra KPI:er och nå specifika transaktioner.

Tydliga och automatiserade flöden hjälper till i arbetet

Hantera in- och utbetalningar i automatiska flöden

Automatiska bankbetalningar

Reducera tiden ni lägger på manuell hantering av betalningar. Hantera elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i affärssystemet. Inbetalningar matchas automatiskt mot öppna fakturor utan manuellt arbete.

Ta emot och skicka fakturor elektroniskt

Elektronisk fakturahantering

Slipp pappersfakturor och minska ert administrativa arbete. Skicka och ta emot fakturor elektroniskt direkt i affärssystemet. Mängden fel reduceras, ni får kortare betalningstider och kan frigöra resurser att lägga på tillväxt. 

Lager och logistik

Effektivare
lagerhantering

Effektivisera administrationen och frigör tid. Automatisera flera steg i logistikflödet, från inköp till utleveranser, så kan du lägga mindre tid på manuella arbetsuppgifter och mer tid på att få verksamheten att växa och utvecklas.
Låt oss visa dig Visma.net på ett webbinar


Delta på en kostnadsfri genomgång av Visma.net. Vi har två olika webbinar - ett med fokus på ekonomi och administration och ett med fokus på hantering av lager och logistik. Välj det som passar er verksamhet bäst.

 
Webbinar med fokus på ekonomi och administration
 
Webbinar med fokus på lagerhantering och logistik
Personligt möte: