Bokföring online. På autopilot.

Bokföring online. På autopilot.

Att driva företag kan vara svårt. Därför har vi gjort bokföring enkelt. Fakturera digitalt och koppla ihop Visma eEkonomi med banken så sker mycket av bokföringen automatiskt.

Bokföring online
Visma Trust Centre

Säkra och pålitliga molnlösningar - läs mer om vårt säkerhetsarbete.

Visma Trust Centre

Söker du en spännande arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter?

Jobba på Visma
Nu kan du röststyra ditt affärssystem

Prata med ditt affärssystem

Genom att bygga in och anpassa röststyrning i Visma.net öppnas möjligheter för såväl effektivisering som tillgänglighetsanpassning.

Läs Pontus blogg

Enkel och snabb tillgång till fastighets- och bolagsinformation

Visma informationsportal är ett lättanvänt verktyg som passar förstagångsannvändare så som vana och återkommande användare. En enkel sökfunktion visar tydligt vilken information som finns samt innehållsförteckning i varje rapport, perfekt för dig som inte vet exakt vad du är ute efter. 

Skapa kostnadsfritt konto

Gör lönehanteringen enklare

Löneadministratören tillhör favoriterna på arbetsplatsen. Men det är också den man går till med de mer eller mindre avancerade frågorna kring sitt lönebesked. Vad gäller till exempel för sjuklön och karensavdrag? 

Hur Kreditoptimerade är ni?

Har ni struktur och rutiner för de delar i processen som kan göra er Kreditoptimerade? Ligger ni ute med onödigt mycket kapital? Jobbar ni på bästa möjliga sätt för att nå maximal likviditet? 

Res billigare med Visma Advantage

Kapa kostnader på företagets resor

Flyg, tåg, taxi, hyrbil och hotell. Låt Sveriges största leverantörer backa upp dig och ditt företag med billigare resor. Prova utan begränsningar och helt utan kostnad.

Prova gratis i 30 dagar

Hello World!

Vad gör man med ett söndagstomt kontor mitt i Stockholm? - Fyller det med med morgondagens digitala stjärnor såklart!

Kolla här!

    Visma gör verksamheter mer effektiva

    Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor.

    Läs mer om Visma här