Webbinar

Demonstration och introduktion av Visma.net Project Management

Upptäck Visma.net Project Management

Låt oss visa hur ni kan få full kontroll i era projekt - från införsäljning till fakturering. Vi ger dig en bra övergripande bild av hur lösningen fungerar, och hur den kan stötta er arbetsvardag.

Alla våra webbinars är kostnadsfria och leds av en specialist på Visma.net som gärna följer upp om du vill prata mer efter presentationen.
Självklart ges möjlighet att ställa frågor!

Komplett verktyg för konsult- och projektföretag som vill ha full kontroll på sina projekt - från införsäljning till fakturering.

Se hur det funkar och ställ frågor, anmäl dig här!

Välkommen till en genomgång och demo av Visma.net Project Management. Dessa 45 minuter ger dig en bra övergripande bild av hur lösningen fungerar, och hur den skulle kunna stärka er verksamhet. 

Alla våra webbinars är kostnadsfria och leds av en specialist på lösningen som gärna följer upp om du vill prata mer efter presentationen. Självklart ges möjlighet att ställa frågor!

Vill du se mer eller komma i kontakt med oss redan nu kan du se en inspelad demo, prova gratis i 30 dagar eller kontakta oss för ett samtal eller en personlig webbdemo..

Välj tid och datum: