HRM-system - allt i ett för ett effektivt arbete

Effektivisera personaladministrationen med integrerade system och automatiserade processer för lön och HR. Våra HRM-system ser till att du kan jobba smartare och enklare.

HRM-system företag 

Agda PS HRM

>> Agda PS HRM Suite

Agda PS HRM Suite är en helhetslösning för lön, tidrapportering, reseräkningar, Business Intelligence och HR. Delarna kan du använda separat eller tillsammans.  

 

>> HR-plus HRM Suite

HR-plus HRM suite är en komplett lösning för personaladministration anpassar sig till din komplexa organisation, oavsett antal avtal och bolag. Välj själv vilka moduler som ska ingå inom Lön & HR, Tid och Bemanning.

HRM-system offentlig sektor 

HRM offentlig sektor

>> Personec P HRM (Visma Public...)

I Visma Public Busniess Suite, fixar du lön, HR och Ekonomi i samma system. Ett gemensamt gränssnitt med behörighetssyrd åtkomst ger dig en användarvänlig lösning, anpassad för alla roller.

 

 

Visma Public Busniess Suite effektiviserar personaladministrationen i 80 % av Sveriges kommuner.

 

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.