Välkommen till barnens stora skidfest 2020!

Söndagen den 16 februari är vi för tredje året i rad redo för kanske Sveriges största skidlopp för barn - Visma Ski Classics 4 Kids i samarbete med Täby IS Skidklubb.

Arrangemanget är gratis och öppet för alla barn i åldrarna 4-12 år. Det blir en tävling utan tidtagning och fri start i klassisk stil i barnens egna tempo. När barnen registrerar sig på plats får de ett eget startnummer inför sitt lopp. Deltagarna kan välja två sträckor; en lite kortare bana på 1.7 km, eller den lite längre på 2.7 km. Vid målgång får alla barn en medalj samt en liten “goodie-bag”. I Visma Ski Classics 4 Kids är alla vinnare! 

På plats finns även Vismas stora trailer på hela tre våningar med utsikt över hela tävlingsområdet, från vilken man kan koppla av och njuta utsikten.

Skidloppet går av stapeln på Täby Konstsnöspår.

Anmäl ditt barn till Visma Ski Classics 4 Kids 2020

Fyll i ditt barns namn och åldersgrupp nedan. Observera att du endast får anmäla dina egna barn. Om du vill anmäla fler barn måste du fylla i och skicka in ett formulär för varje barn.
Om du inte samtycker till att Visma får behandla dina personuppgifter för attt skapa en intresseprofil och/eller att Visma får skicka information till dig enligt nedan kommer Visma endast behandla dina personuppgifter i syfte att hantera och administrera din anmälan till Visma Ski Classics 4Kids 2019 och därefter kommer dina personuppgifter att raderas. Visma behandlar alltid personuppgifter i enlighet med Vismas integritetspolicy.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke