Visma Ski Classics 4 Kids

Har du skidsugna barn i åldern 5-12 år - ta med dem på skidfesten Visma Ski Classics 4 Kids! 

Kom till barnens stora skidfest 2018!

Lördagen den 10 mars är vi redo för historiens första långlopp för barn - Visma Ski Classics 4 Kids. Det hela går av stapeln på Täby Konstsnöspår och arrangemanget är gratis. Det blir en tävling utan tidtagning och fri start i klassisk stil. Barnen får riktiga nummerlappar och medaljer som delas ut i Vismas stora trailer på hela tre våningar med utsikt över hela tävlingsområdet.

De yngre deltagarna åker en bana på 1.7 km, medan de äldre åker en distans om 2.7 km. Vi har självklart lagt in vätskestationer under banan, precis som i alla långlopp i Visma Ski Classics.

Det kommer också finnas möjlighet att testa på andra aktiviteter på plats, bland annat ski cross. Det är först till kvarn som gäller, så anmäl ditt/dina barn redan idag.

Praktisk information

När: Lördagen den 10 mars, kl. 10.00 - 13.00 (sista start kl. 12:30)
Öppen start vilket betyder att barnen startar när de är klara. Ingen tidtagning!

Var: Täby Konstsnöspår (länk)

För vilka: Barn i åldrarna 5-12 år.

Spårlängd: 1.7 km för 5-6 år och 2.7 km for 7-12 år.

Alla deltagande barn får startnummer och medalj (gäller så långt lagret räcker)

Anmäl ditt barn till Visma Ski Classics 4 Kids

Fyll i ditt barns namn och åldersgrupp nedan. Observera att du endast får anmäla dina egna barn. Om du vill anmäla fler barn måste du fylla i och skicka in ett formulär för varje barn.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.