#vismaofficehack

Om VismaOfficeHack

Varför gör ni kampanjen VismaOfficeHack?

Vismas vision som företag är att effektivisera verksamheter, och officehack är just ett sätt, om än lite mer lättsamt, att effektivisera sin arbetsmiljö på. Våra tio filmer med Visma Office Hack visar med glimten i ögat hur enskilda medarbetare enkelt kan effektivisera sin tillvaro på arbetet och spara värdefull tid. 

Vad har OfficeHack med Visma att göra?

Vismas vision som företag är att effektivisera verksamheter. Det finns många tidstjuvar i en kontorsmiljö, allt ifrån ett oorganiserat skrivbord till att ständigt bli avbruten av kollegor. Smarta och roliga office hacks som motverkar ineffektiva moment i vardagen sparar tid, samtidigt som de ökar effektiviteten och produktiviteten.

Vad är OfficeHack?

Ett sätt att beskriva det på är tidsbesparande och hemmagjorda effektivitetslösningar av material, som ofta finns på ett kontor eller hemma.

Varför har ni använt gamla OfficeHack som redan finns sedan tidigare?

Vi har låtit våra medarbetare ta fram sina bästa officehack som vi sedan har gjort egna filmer av. Vi har valt ut de som vi själva tycker är de bästa effektivitetshöjarna på eget vårt kontor, oavsett om de funnits tidigare eller är helt nya.

Hur kan ni påstå att man sparar ett visst antal minuter på ett OfficeHack?

Genom att testa hacken själva har vi gjort uppskattningar av hur mycket tid vi i genomsnitt sparar i vår vardag på vårt eget kontor. Men det är förstås olika för alla. Förutsättningarna är olika för olika människor i olika kontorsmiljöer.

Till VismaOfficeHack