Konsulttjänster

Konsulttjänster

Beskrivning

Visma TendSign konsulter hjälper dig med dina upphandlingar, skapar mallar eller kvalitetssäkrar från dag ett i ditt upphandlingsprojekt. Våra konsulter har många års erfarenhet av upphandling och står mer än gärna till din tjänst.

Vi hjälper dig med din upphandling  - fastpris

Ta hjälp av en TendSign-konsult för att på ett smart och effektivt sätt korta ner dina ledtider och öka antalet genomförda upphandlingar. Med ditt upphandlingsunderlag som grund erbjuder vi att genomföra en upphandling fullt ut i TendSign, med för din upphandling lämplig modell. Du får hjälp att maximalt nyttja alla de funktioner och mervärden TendSign erbjuder i de digitala upphandlingsdokumenten Docs. När du i nästa upphandling själv ska gå igenom processen och göra din upphandling, har du ett bra exempel att utgå från och kan utnyttja den kunskap du förvärvat tidigare. 

Pris: 10 000 kr ex. moms. Inkl: 1 uppstartsmöte på plats (4 h) och och 6 webbmöten á 45-60 min för kontinuerliga uppföljningar. 

Spara tid med mallar för er organisation. Våra konsulter är experter på både TendSign och upphandling. De kan ge er den utformningen som förenklar återkommande arbetsuppgifter. Denna tjänst innebär att vi hjälper till att skapa och lägga in bra elektroniska mallar i systemet. Vi ger er förslag och kommer med råd och tips på hur mallarna kan utformas.

Behöver du hjälp i hela eller delar av upphandlingsprocessen är vi den perfekta partnern för en lyckad affär. Vi kan ge tips på hur ni kan använda systemets möjligheter på bästa sätt för just det aktuella projektet ex. hur man bygger upp sin förfrågan, väljer utvärderingsmodell, arbetar med delar, viktning mm. En bra tjänst för att alltid komma ”rätt från start” i en upphandling.

Bli säker på att du inte missat något! Vi granskar dina upphandlingar innan de publiceras. Vi går igenom tidsplan, bilagor, frågor, viktning, kriterier och språk med mera. Efter kvalitetssäkringen lämnas en kort rapport med förslag på justeringar i upphandlingen. En tänkt omfattning är en eller några timmars konsultstöd beroende på upphandlingens omfattning.

 
Datum och tid:
Enl. överenskommelse

Plats
Hos kund

Målsättning
Att leverera konsultstöttning skräddarsydd efter varje kunds unika behov.

Målgrupp
Upphandlare, inköpschefer, inköpare

Nivå
Alla

Förkunskaper
Inga

Tid
Efter behov

Pris
Offereras

Vi som hjälper dig är: 

Jan Laberius

Jan Laberius 

Jan kommer tidigare från Botkyrka kommun och har 12 års erfarenhet av upphandling och bid management. Tidigare har Jan arbetat som IT-projektledare i 15 år och har under många år hjälpt Visma TendSigns kunder till att använda TendSign på bästa sätt.

Magnus Rehnstrom

Anna-Karin Merstrand

Anna-Karin har en gedigen bakgrund som upphandlare både inom kommun och landsting, och har erfarenhet både som upphandlingschef och verksamhetsutvecklare. Hon har även arbetat som konsult för kommunala verksamheter samt i privat regi, bl a inom upphandling och utbildning. Anna-Karin är en mycket van användare av TendSign och har arbetat i verktyget ända sedan 2005.

Cecilia Edstrom

Cecilia Edström

Cecilia har under många år arbetat på Vismas TendSign Support både med kvalificerad hjälp till anbudsgivare såväl som upphandlande myndigheter. Under 2016 arbetade Cecilia med komplexa tekniska systemfrågor. Hennes kunskap av TendSign och upphandlingsprocessen är gedigen och omfattande. Cecilia håller både öppna kurser och ger företagskvalificerad konsulthjälp.

Kontakta oss!

Vid frågor och mer information kontakta våra konsulter på konsult.commerce@visma.com.

Förslag på andra utbildningar

Visma TendSign Grundkurs 1

TendSign Grundutbildning

Vill du lära dig grunderna i en upphandlingsprocess? Om ja, då är detta kursen för dig. Vi ger dig en grundlig genomgång av allt från att planera till att utvärdera och tilldela upphandlingen. Användning av lägsta pris modellen tillämpas.

4 950 kr

Läs mer och anmäl dig

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign Grundkurs 2

TendSign Påbyggnadsutbildning 

En intensiv halvdagskurs där vi fördjupar oss i upphandlingsprocessen med fokus på att skapa mervärdesmodell digitalt, simulering av modellen för utvärdering och tilldelning. Störst vikt läggs på digitala utvärderingsmodeller; hur dessa sätts upp, simuleras och utvärderas.

2 450 kr

Läs mer och anmäl dig

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign delar och modeller

TendSign Delar och modeller

Fördjupningskurs för den avancerade användaren som har använt sig av samtliga funktioner som grundkurs 1 och 2 innefattar. Du bör ha genomfört ett par helt digitala processer inkl. utvärderingsmodell i TendSign och arbetat i TendSign ett par månader.

4 800 kr

Läs mer och anmäl dig

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.