Vässa dina kunskaper

Vill du växa och bli en bättre upphandlare? TendSign är ett omfattande system med många funktioner och stora möjligheter till att arbeta helt digitaliserat.
Kontakta oss

Vill du växa och bli en bättre upphandlare?

TendSign är ett omfattande system med många funktioner och stora möjligheter till att arbeta helt digitaliserat. Visma Commerce erbjuder anpassade utbildningar för dig som vill jobba mer effektivt med upphandlingens alla delar.

 

Visma TendSign Grundkurs 1

TendSign Grundkurs 1

Vill du lära dig grunderna i en upphandlingsprocess? Om ja, då är detta kursen för dig. Vi ger dig en grundlig genomgång av allt från att planera till att utvärdera och tilldela upphandlingen.
Användning av lägsta prismodellen tillämpas.

4 750 kr

Läs mer och anmäl dig

[1. Grundutbildning]

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign Grundkurs 2

TendSign Grundkurs 2

Kursen riktar sig till dig som behöver en uppdatering/komplettering av dina grundläggande kunskaper i systemet. Du har antingen gått Grundkurs 1 för en tid sedan och behöver uppfräschning av dina kunskaper alternativt är du självlärd. Du vill säkerställa att du använder alla funktioner på korrekt vis och kunna arbeta i Docs enligt mervärdesmodellen.

2 450 kr

Läs mer och anmäl dig

[2. Påbyggnadstutbildning]

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign delar och modeller

Delar och modeller

Fördjupningskurs för den avancerade användaren som har använt sig av samtliga funktioner hen lärde sig i grundkurs 1 och 2. Du bör ha genomfört ett par helt digitala processer inkl. utvärderingsmodell i TendSign och arbetat i TendSign ett par månader efter deltagande i bägge grundkurserna.

4 800 kr

Läs mer och anmäl dig

[3. Fördjupningsutbildning]

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign konsulttjänster

Konsulttjänster

Visma TendSign konsulter hjälper dig med dina upphandlingar, skapar mallar eller kvalitetssäkrar från dag ett i ditt upphandlingsprojekt. Våra konsulter har flera års erfarenhet av upphandling och står mer än gärna till din tjänst.

Offereras

Läs mer

[Företagsanpassad]

Upphandlingsverktyg - Visma TendSign Avtal

TendSign Avtal

En utbildning för dig som hanterar avtal och vill lära dig skapa avtal i TendSign. Vi fördjupar oss i hur du på bästa sätt nyttjar systemets grundläggande funktionalitet kring avtalshantering, uppföljning och visualisering mot verksamheten.

Offereras

Läs mer och anmäl dig

[1. Grundutbildning]

Upphandlingsverktyg - TendSign uppstart webb

TendSign Plus uppstart - webb

En grundläggande webbutbildning för nya användare av TendSign Plus och som
behöver lära sig processen och bifoga upphandlingsdokument som filer
.

Offereras

Läs mer och anmäl dig

[Webbutbildning]

Upphandlingsverktyg - TendSign admin webb

TendSign admin -
webb

En 2-timmars webbutbildning för dig som skall administrera TendSign och önskar en översiktlig genomgång av systemet. Vi fördjupar oss i b.la. licenshantering, organisationsinställningar, mallgrupper, m.m.

Offereras

Läs mer och anmäl dig

[Webbutbildning]

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.