Upphandlings- och avtalsverktyg i ett - Visma TendSign

Kontakta oss
Upphandlings- och avtalsverktyg i ett - Visma TendSign

Visma TendSign digitaliserar processen från behov till avtal

Verktyget möjliggör en effektiv och enkelt process för att skapa upphandlingar, motta och utvärdera anbud, sluta avtal och visualisera avtalen för verksamheten.

Visma TendSign erbjuds som en äkta molntjänst och är idag ett helt avgörande arbetsverktyg för flertalet upphandlande organisationer i privat sektor och över 1000 myndigheter i stat, kommun och landsting på den nordiska marknaden.  


Fördelar med TendSign

Visma TendSign erbjuder en given struktur och arbetsprocess där både upphandlare och leverantörer styrs till att göra rätt. Det är enkelt att samverka mellan medarbetare i samma upphandling, genom att samköra dokument och aktiviteter med full spårbarhet. Systemet samlar dessutom värdefull statistik om era upphandlingar som möjliggör för djupare analys och uppföljning.

Visma TendSign gör det enkelt att snabbt och med hög kvalitet utvärdera anbud. Systemet har stöd för alla utvärderingsmodeller och ett flertal tilläggsmoduler som gör lösningen funktionsrik och flexibel efter era behov.

Visma TendSign ger er kontroll över avtal, löptider och handläggare. Med en publik avtalskatalog ökar dessutom avtalstroheten i verksamheten. Som en del av Visma Source to Pay suite är det enkelt att (genom pre-connected cloud) nyttja TendSigns avtalsdata i övriga lösningar såsom avtalsuppföljnings-, inköps- och spendanalysverktyg från Visma.

Anbuden i samma verktyg

I Visma TendSign skapar du som upphandlare elektroniska förfrågningar, låter leverantörerna svara på webben, utvärderar anbuden och skriver avtal med alla nyckelfakta kopplade.

 

Ett verktyg för hela upphandlingsprocessen eller för det du behöver

  • Pro - Elektronisk upphandling med dynamiska formulär och automatisk utvärdering

  • Plus - Upphandlingsverktyg med elektronisk anbudsgivning via bifogade dokument

  • Basic - Annonseringsverktyg med enkel tidsplanering och möjlighet att bifoga filer (utgående)

Vilken nivå väljer du?

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.