Rättfallsbiblioteket - Sök rättsfallsdomar kopplade till offentliga upphandlingar

Kontakta oss
Rättfallsbiblioteket - sök rättsfallsdomar kopplade till offentliga upphandlingar i Sverige

Med tjänsten Visma Rättfallsbibliotek kan ni söka bland domar kopplade till överprövningar av offentliga upphandlingar i Sverige sedan 2003.

Domarna är kategoriserade efter ärendetyp och domskäl och kopplade till respektive upphandling i Upphandlingsbiblioteket med förfrågningsunderlag och och eventuella tilldelningsdokument.

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.