Opic Analys - Effektiv analys av upphandlingar

Kontakta oss
Opic Analys - Effektiv analys av upphandlingar i ett enkelt gränssnitt

Effektiv analys i ett enkelt gränssnitt

Opic Analys erbjuder Sveriges största databas av upphandlingar i ett modernt och användarvänligt gränssnitt. Som upphandlare får ni en tydlig dashboard som möjliggör effektiv analys av ert urvalsområde.  Ni får grafiska vyer över upphandlings-, leverantörs- och avtalsstatistik som ger er ett helhetsperspektiv av marknaden som annars är svåröverskådlig.


Förstå marknaden

Opic Analys gör det möjligt att identifiera vilka upphandlingar som genomförts inom ett område. Ni får nyckeltal som genomsnittligt antal anbudsgivare, genomsnittlig avtalslängd och andel överprövade upphandlingar och kan klicka er vidare till de aktuella upphandlingarna.

Lägg grunden för en lyckad upphandling

Skapa bättre upphandlingsunderlag genom att förstå konkurrenssituationen på marknaden, tidigare kravställningar, offererade priser och utvärdering av anbud. Identifiera vilka andra upphandlande organisationer som har utgående avtal – kanske kan ni jobba tillsammans inför nästa upphandling?

 


Enkel navigering från TendSign

Från Visma TendSign navigerar ni enkelt till Opic Analys med en knapptryckning. Lösningarna är redan integrerade med Pre-Connected Cloud och ni är igång direkt.

Vill ni testa Opic Analys för upphandlare?  

Kontakta oss på tendsign@visma.com eller 010- 14 13 300 så hjälper vi er igång med er provperiod av Opic Analys för upphandlare.
Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.