Utvecklat stöd för upphandlingar enligt LOV

Kontakta oss
LOV - utvecklat stöd för upphandlingar enligt Lagen om valfrihetssystem i Visma TendSign

Med Visma TendSign får ni ett mycket utvecklat stöd för upphandlingar enligt Lagen om valfrihetssystem. Ansökningar kan lämnas löpande av intresserade leverantörer. Antalet ansökningar blir i praktiken ofta mycket omfattande. Systemet erbjuder därför flera olika smarta möjligheter för hantering av ansökningar. Ansökningar kan filtreras i tid, per status och med sökbegrepp.

Med TendSigns stöd för automatiskt utvärdering inkl skattekontroll kan kvalificering hanteras effektivt. Funktionen kan även kombineras med kreditkontroll för djupare analys av de ansökande leverantörernas ekonomiska status.

Stöd finns för att meddela sig och öppna upp ansökan för komplettering om leverantörens uppgifter inte är kompletta. Leverantören kan också ansöka på nytt.

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.