Sänk priset på upphandlingar - få nöjdare leverantörer

Kontakta oss
E-auktion - Sänk priset på upphandlingar och få nöjdare leverantörer med Visma TendSign

Önskar ni upphandlingar med bättre priser och nöjdare leverantörer? Med Visma TendSign e-auktion blir den omöjliga ekvationen möjlig.

E-auktion har länge varit tillåtet i upphandlingsprocessen för alla typer av förfaranden och med Visma TendSign e-auktion blir det både en enkel och effektiv process för alla parter. Modulen stödjer i första hand omvänd e-auktion (lägsta-bud-auktion) genom löpande bud och förbättring av priser, men den är också möjlig att använda för kvalitetsauktioner.

Leverantörer lämnar bud i realtid och kan följa den öppna budgivningen. På så vis blir prissättningen transparent för alla parter, både upphandlare och anbudsgivare. Leverantörens prissätter således i öppen konkurrens mot andra anbudsgivare, tryggt och enkelt.

När du som upphandlare eller leverantör loggar in i gränssnittet är du direkt ansluten till auktionsservern och får automatiskt aviseringar om nya bud, uppdaterade grafer mm. Du kan delta i eller övervaka auktionen direkt i mobilen eller på din surfplatta.

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.