E-auktion - Sänk priset på upphandlingar och få nöjdare leverantörer med Visma TendSign

Sänk priset på upphandlingar - få nöjdare leverantörer

Kontakta oss

Önskar ni upphandlingar med bättre priser och nöjdare leverantörer? Med Visma TendSign e-auktion blir den omöjliga ekvationen möjlig.

E-auktion har länge varit tillåtet i upphandlingsprocessen för alla typer av förfaranden och med Visma TendSign e-auktion blir det både en enkel och effektiv process för alla parter. Modulen stödjer i första hand omvänd e-auktion (lägsta-bud-auktion) genom löpande bud och förbättring av priser, men den är också möjlig att använda för kvalitetsauktioner.

Leverantörer lämnar bud i realtid och kan följa den öppna budgivningen. På så vis blir prissättningen transparent för alla parter, både upphandlare och anbudsgivare. Leverantörens prissätter således i öppen konkurrens mot andra anbudsgivare, tryggt och enkelt.

När du som upphandlare eller leverantör loggar in i gränssnittet är du direkt ansluten till auktionsservern och får automatiskt aviseringar om nya bud, uppdaterade grafer mm. Du kan delta i eller övervaka auktionen direkt i mobilen eller på din surfplatta.

Kontakta oss

010-14 13 330

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke