Samla och dokumentera era inköp

Kontakta oss
Samla och dokumentera organisationens inköp

Samlade direktupphandlingar ger bättre styrning och kontroll över inköpen

Visma Direktupphandling är en fristående produkt som ger möjlighet att styra organisationens samtliga direktupphandlingar till ett gemensamt verktyg. Allt tillgängligt i en användarvänlig och flexibel molnlösning.

Fördelar med Visma Direktupphandling

Visma Direktupphandling ger överblick över organisationens samtliga direktupphandlingar och visar en samlad bild över vilka områden som behöver ramavtal genom att tydliggöra vad som köps in och i vilken omfattning.

Alla upphandlingar som genomförs i systemet sparas och dokumenteras. Det blir enkelt att skapa översikt och du kan vara trygg i att verksamheten följer dokumentationsplikten.

Visma Direktupphandling underlättar genomförande av professionella inköp på ett strukturerat sätt och möjliggör för fler personer utanför upphandlingsfunktionen att göra rätt inköp.

Verktyget ger stöd för att undvika otillåtna direktupphandlingar. Produkten kontrollerar automatiskt att det inte redan finns ramavtal på det planerade inköpet, förutsatt att du använder Visma TendSign Avtalsmodul.

Du kan enkelt skapa förfrågningsunderlag och bjuda in leverantörer via e-post, samtidigt som du annonserar upphandlingen direkt från verktyget.

Känns direktupphandling krångligt?

Ladda ner vår guide “Heja Direktupphandling” gratis. Den sammanfattar dom grundläggande reglerna du behöver tänka på och tipsar om processer för att göra en direktupphandling enklare.

Med bra riktlinjer i ryggen kan även ovana beställare göra bra affärer med hjälp av direktupphandlingsverktyget. Samtidigt som myndigheten kan få kontroll över de inköp som görs inom hela organisationen.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Känns direktupphandling krångligt? Ladda ner vår guide!
Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.