Få ordning på avtalen med Visma TendSign

Kontakta oss
Få ordning på avtalen med Visma TendSign

Ordning och reda på avtalen

Avtalsmodulen samlar och förvaltar era tecknade leverantörsavtal vilket förenklar spridning av informationen inom organisationen. Sökmotor, påminnelsefunktion, egna fält, nyhetsfunktion mm ingår.

Avtalsmodulen har ett antal speciella funktioner för att skapa en bra överblick över ansvariga handläggare, avtalstider, leverantörer etc som är direkt sökbara i systemet.

När avtalet är färdigt kan du välja att publicera avtalen i en publik och sökbar avtalskatalog med åtkomst för alla era beställare/inköpare, tex på ert intranät. Informationen från avtalskatalogen kan också användas av andra lösningar i Visma Source to Pay suite såsom avtalsuppföljnings-, inköps- och spendanalysverktyg.

 
Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.