Arkivera dina digitala upphandlingar med Visma TendSign

Kontakta oss
Arkivera dina digitala upphandlingar med Visma TendSign Arkiv

Trygg arkivering av dina digitala upphandlingar

När upphandlingsprocesserna genomförs helt digitalt skapas inte längre några pappershandlingar. Kraven på arkivering gäller dock på motsvarande sätt.

Med arkivmodulen kan du per upphandling och avtal välja ut vilka av ärendets ingående handlingar som du vill arkivera. Med den grundläggande funktionen kan du välja att ladda ner en strukturerad komprimerad mapp med de arkiverade handlingarna.

Om ni redan har ett digitalt arkiv erbjuder vi också en integrerad funktion med stöd för automatisk överföring av era handlingar. Handlingarna kan också fås PDF-A konverterade enligt arkivbeständigt format.

Integration mot eget digitalt arkiv kan också utökas med t.ex. stöd för automatisk kontinuerlig arkivering samt med stöd för att hämta nya diarienummer.

Har ni inte eget digitalt arkiv kan vi även erbjuda detta som en molntjänst som en del av leveransen.

Arkiverade handlingar informationsklassas och metadata levereras för varje arkivering samt för varje arkiverad fil.

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta en försäljare 

Redan kund? Kontakta support.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.