Stärk din position som (digital) rådgivare

Stärk din position som (digital) rådgivare

Stärk relationen till dina kunder och bredda er position som rådgivningspartner

Hur kan du underlätta ditt arbete, samtidigt som du hjälper dina kunder till en enklare vardag? Låt oss visa vad vi kan erbjuda era kunder, så att du kan bredda din roll som rådgivare och vägleda dina kunder på deras digitaliseringsresa.

Under detta webbinar riktar vi oss specifikt till redovisningsbyråer och dig som jobbar som redovisningskonsult. Här ger vi dig en övergripande inblick i de branschspecifika lösningar vi tillhandahåller för tidrapportering och projekthantering - lösningar som i sin tur samarbetar med de system ni använder så att såväl du som dina kunder vinner stora fördelar.

Se och hör om:

  • Visma Softwares produktportfölj och bredd - så är våra lösningar ett verktyg för er och era kunder, och så kan de stärka ert framtida samarbete.
  • Transportbranschen - presentation av vår lösning Visma TransPA
  • Byggbranschen - presentation av vår lösning Visma Construction Suite 
  • Konsult- och tjänsteföretag - presentation av vår lösning Visma.net Project Management 
  • Digital tid- och projekthantering - övergripande presentation med fokus på nytta och förenkling i det dagliga arbetet.

På plats för presentationen finns representanter med expertkunskap inom samtliga dessa områden. Vi svarar gärna på era frågor såväl i mötet som efteråt.

Evenemanget hålls online vid två tillfällen.

Anmäl dig nedan

Har du kunder inom någon/några av dessa branscher?
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke