Tilläggstjänster

Vi kan transportbranschen

Visma TransPA är utvecklat av branschen – för branschen. Därför omfattar vårt erbjudande mer än bara tekniska lösningar.

Driftsättning och utbildning

Vi anpassar lösningen för just din verksamhet och utbildar personalen. Vår långa erfarenhet och djupa branschinsikt har gjort oss till en uppskattad samarbetspartner och rådgivare.

Löneservice

Vi är specialister på löneadministrationen inom transport- och entreprenadbranschen där flera av våra lönekonsulter är auktoriserade via SRF. Använd vår löneservice när du vill fokusera på kärnverksamheten.

Vi visar hur Visma TransPA effektiviserar

Boka en kostnadsfri webbdemo, så går vi under en timme igenom funktionerna i Visma TransPA och hur de kan effektivisera verksamheten – utifrån era behov och arbetssätt.

Fyll i formuläret eller ring oss direkt på 0524 48 00 10

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.