"WIBAX"

DET VAR LÄTT ATT KOMMA IGÅNG!

– För oss ligger vinsten med Visma TransPA främst hos arbetsledarna som slipper räkna ut lönerna, säger Magnus Sundström, transportansvarig på Wibax Transport AB i Piteå.

– Hanteringen går fortare och säkerheten är högre. Eventuella tveksamheter är lätta att kolla upp. Vi har en helt annan spårbarhet och överblick. Företaget har 13 bilar och 25 chaufförer och ingår i Wibaxkoncernen som köper in, tillverkar och säljer kemikalier, främst för massaindustrin i Norden.

– Vi började med Visma TransPA i februari 2006 och är mycket nöjda. Det var fullt tillräckligt med en och en halv dags installation och utbildning för att komma igång.

Magnus Sundström
Transportansvarig, Wibax Transport AB

Vi visar hur Visma TransPA effektiviserar

Boka en kostnadsfri webbdemo, så går vi under en timme igenom funktionerna i Visma TransPA och hur de kan effektivisera verksamheten – utifrån era behov och arbetssätt.

Fyll i formuläret eller ring oss direkt på 0524 48 00 10

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.