"LN TRANSPORT, SERIÖST ÅKERI MED SMARTA ARBETSMETODER"


LN Transport har bedrivit åkeriverksamhet i södra Sverige sedan 1956 då Lennart Nilsson startade företaget i skånska Hjärnarp. Idag driver sönerna Håkan och Jörgen verksamheten som nu omfattar 40 fordon, 70 medarbetare och finns på tre orter. Framgången har inte kommit av en slump. Företaget är noga med kvalitén i allt från effektiva och korrekta leveranser till den viktiga kundrelationen.

– Vi strävar efter att vara en värdefull samarbetspartner, berättar Håkan. Förutom ett utbud av specialfordon och kompetent personal, erbjuder vi våra kunder en helhetslösning som innebär att vi sköter allt från planering till lagring. Håkan och Jörgen såg tidigt möjligheter i tekniska hjälpmedel. De arbetar med flera olika system som integreras med varandra. Det ger många fördelar.

– Vi har fått en betydligt högre orderkvalitet, fortsätter Håkan. Våra kunder lämnar sin order till oss direkt via sitt eget IT-system. Har det blivit rätt där, blir det automatiskt rätt i alla led fram till leverans och fakturering. Ordern kan också skickas direkt till fordonsdatorn. Rätt blir det numera också i tidrapporteringen. För drygt åtta år sedan började vi arbeta med TransPA och digital webbaserad tidrapportering. Det löste problemen med den tidkrävande och ibland svårtolkade manuella tidrapporteringen. Dessutom har vi alla uppgifter om vår personal lättillgängligt samlade på ett ställe. Chaufförerna rapporterar enkelt in sina tider via telefon eller dator, var de än befinner sig, och löneuträkningen utförs på en bråkdel av tiden. Automatisk inläsning av förarkortstiden bekräftar att arbetstider och färdskrivartider överensstämmer och att lagar och regler följs. Ordning och reda har gett oss kontroll över verksamheten, avslutar Håkan.

Håkan Nilsson
LN Transport

Vi visar hur Visma TransPA effektiviserar

Boka en kostnadsfri webbdemo, så går vi under en timme igenom funktionerna i Visma TransPA och hur de kan effektivisera verksamheten – utifrån era behov och arbetssätt.

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt på 0524-48 00 10

Du kan också anmäla dig till något av våra kostnadsfria webbinars, med inriktning mot godstrafik respektive persontrafik.