Integrationslösningar

Visma TransPA samverkar med dina andra system

Bli ännu effektivare med smarta integrationer. Visma TransPA fungerar tillsammans med flera systemlösningar.
Se tillgängliga integrationer nedan.

agda.png
Agda Lön
Hela löneberäkningen utförs i Visma TransPA där det också skapas en exportfil som överförs till Agda. Lönematchning och eventuell löneartskonfiguration som krävs utförs i Agda.

Visma TransPA + Agda Lön
www.agda.se

BKY R.png
BKY
Tillsammans med BKY kan du kontrollera de registrerade kompetenserna i TransPA mot Transportstyrelsens register. Det gäller körkortsklasserna B,C och D samt yrkeskompetensbevis såsom YKBGods, YKBBuss och ADR. Saknade behörigheter kan larmas både i TransPA, via SMS eller e-post.

Visma TransPA + BKY
www.bky.se

fordonskontroll.png
Fordonskontroll
Hela löneberäkningen utförs i Visma TransPA där det också skapas en exportfil som överförs till Agda. Lönematchning och eventuell löneartskonfiguration som krävs utförs i Agda.

Visma TransPA + Fordonskontroll
www.fordonskontroll.se

hogia.png
Hogia
Hela löneberäkningen utförs i Visma TransPA där det också skapas en fil som importeras till Hogia Transportlön eller HogiaLön Plus. Man kan säga att Visma TransPA är master så man behöver bara lägga upp de anställda i Visma TransPA så importeras 2 filer Anställda och Lön till Hogia Transportlön eller HogiaLön Plus. Vi erbjuder även lönematchning då ni väljer att ha denna integration.

Visma TransPA + HogiaLön Plus eller transportlön
www.hogia.se

idha.png
Idha Online
Nedladdning av digitala förarkortsdata. Integration med Visma TransPA erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

Visma TransPA + Idha Online
www.idha.com

klartext.png
Klartext
Klartext Bussbokning är ett planeringssystem för beställningstrafik och linjetrafik. Denna integration ger möjlighet till att planeringen går över till Visma TransPA där det hamna i kalendern som i sin tur skickar tillbaka information om den anställde och dess aktivitet. Här slipper ni uppdatera två system och undviker dubbelregistrering när det gäller fordon, anställda, körning med mera.

Visma TransPA
www.sindas.se

kontek.png
Kontek
Hela löneberäkningen utförs i Visma TransPA där det också skapas filer som importeras till Kontek lön. Man kan säga att Visma TransPA är master så man behöver bara lägga upp de anställda i Visma TransPA så skickas 3 filer Anställda, Lön o Schema/timmar. Lönematchning utföres mellan programmen av Visma TransPA/Kontek i samarbete.

Visma TransPA + Kontek transportmodul
www.kontek.se

scania (1).jpg
Scania
Kopiering av digital förarkortsdata. Integration mellan Scania Fleet Management och Visma TransPA erbjuds full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

Visma TransPA + Scania Fleet Management
www.scania.se

smsteknik.png
SMS Teknik
Tillsammans med SMS Teknik erbjuder Visma TransPA möjligheter att skicka och ta emot sms direkt till och från Visma TransPA:s kalender.

Visma TransPA + SMS Teknik
www.smsteknik.se

stoneridge.png
Stoneridge
Nedladdning av digitala förarkortsdata till Visma TransPA. Integration med Visma TransPA erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

Visma TransPA + OptaC3
www.stoneridgeelectronics.com

vdologo.jpg
VDO
TIS-Web är VDOs lösning för hantering av färdskrivardata som gör data från digitala färdskrivare och förarkort tillgängliga när och var som helst. Kan integreras med Visma TransPA för full kontroll och överblick. 

Visma TransPA + TIS-Web
www.vdoprodukter.se

vehco.png
Vehco
Med integration mellan Visma TransPA och Vehco kan chaufförerna rapportera sina arbetstider och resor direkt i Co-driver, vilket därefter kan godkännas och genereras till lön i Visma TransPA.

Visma TransPA
www.vehco.se

visma-partner.png
Visma
Med Visma TransPA och Visma Lön blir din lönehantering enkel. Du utför hela löneberäkningen i Visma TransPA, och där skapas en lönefil som du importerar till Visma Lön 300 eller 600. Vi erbjuder även lönematchning till Visma Lön 300 och 600 när ni väljer denna integration.

Visma TransPA + Visma 300 eller 600
www.vismaspcs.se

volvo.pngVolvo
Nedladdning av digitala förarkortsdata till Visma TransPA, via Idha-Online. Integration med Visma TransPA erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

Visma TransPA + Volvo Dynafleet
www.volvotrucks.com

Vi visar hur Visma TransPA effektiviserar

Boka en kostnadsfri webbdemo, så går vi under en timme igenom funktionerna i Visma TransPA och hur de kan effektivisera verksamheten – utifrån era behov och arbetssätt.

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt på 0524-48 00 10

Du kan också anmäla dig till något av våra kostnadsfria webbinars, med inriktning mot godstrafik respektive persontrafik.