Integrationslösningar

Visma TransPA samverkar med dina andra system

Bli ännu effektivare med smarta integrationer. Visma TransPA fungerar tillsammans med flera systemlösningar.
Se tillgängliga integrationer nedan.

Hela löneberäkningen utförs i Visma TransPA där det också skapas en exportfil som överförs till Agda. Lönematchning och eventuell löneartskonfiguration som krävs utförs i Agda.

Ett webbaserat system för fordonsadministration. Tack vare integrationen med Visma TransPA kan chaufförerna helt papperslöst rapportera direkt via Visma TransPA Webbtid till fordonskontroll.

Hogia

Visma TransPA + HogiaLön Plus eller transportlön
www.hogia.se

Hela löneberäkningen utförs i Visma TransPA där det också skapas en fil som importeras till Hogia Transportlön eller HogiaLön Plus. Man kan säga att Visma TransPA är master så man behöver bara lägga upp de anställda i Visma TransPA så importeras 2 filer Anställda och Lön till Hogia Transportlön eller HogiaLön Plus. Vi erbjuder även lönematchning då ni väljer att ha denna integration.
Nedladdning av digitala förarkortsdata. Integration med Visma TransPA erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.
Klartext Bussbokning är ett planeringssystem för beställningstrafik och linjetrafik. Denna integration ger möjlighet till att planeringen går över till Visma TransPA där det hamna i kalendern som i sin tur skickar tillbaka information om den anställde och dess aktivitet. Här slipper ni uppdatera två system och undviker dubbelregistrering när det gäller fordon, anställda, körning med mera.
Hela löneberäkningen utförs i Visma TransPA där det också skapas filer som importeras till Kontek lön. Man kan säga att Visma TransPA är master så man behöver bara lägga upp de anställda i Visma TransPA så skickas 3 filer Anställda, Lön o Schema/timmar. Lönematchning utföres mellan programmen av Visma TransPA/Kontek i samarbete
Kopiering av digital förarkortsdata. Integration mellan Scania Fleet Management och Visma TransPA erbjuds full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.
Tillsammans med SMS Teknik erbjuder Visma TransPA möjligheter att skicka och ta emot sms direkt till och från Visma TransPA:s kalender.
Nedladdning av digitala förarkortsdata till Visma TransPA. Integration med Visma TransPA erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.
Med integration mellan Visma TransPA och Vehco kan chaufförerna rapportera sina arbetstider och resor direkt i Co-driver, vilket därefter kan godkännas och genereras till lön i Visma TransPA.
VDO
TIS-Web är VDOs lösning för hantering av färdskrivardata som gör data från digitala färdskrivare och förarkort tillgängliga när och var som helst. Kan integreras med Visma TransPA för full kontroll och överblick. 
Med Visma TransPA och Visma Lön blir din lönehantering enkel. Du utför hela löneberäkningen i Visma TransPA, och där skapas en lönefil som du importerar till Visma Lön 300 eller 600. Vi erbjuder även lönematchning till Visma Lön 300 och 600 när ni väljer denna integration.
Nedladdning av digitala förarkortsdata till Visma TransPA, via Idha-Online. Integration med Visma TransPA erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

Vi visar hur Visma TransPA effektiviserar

Boka en kostnadsfri webbdemo, så går vi under en timme igenom funktionerna i Visma TransPA och hur de kan effektivisera verksamheten – utifrån era behov och arbetssätt.

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt på 0524-48 00 10

Du kan också anmäla dig till något av våra kostnadsfria webbinars, med inriktning mot godstrafik respektive persontrafik.