Tidrapportering för transportbranschen

Boka en demo av Visma TransPA

En helhetslösning med branschspecifika finesser

Välj en lösning som nav för allt ni behöver till vardags och framåt. De företag som digitaliserat tillsammans med oss återfinns främst inom transport, bud och kurir, bussverksamhet och maskinföretag.

Allt om din personal
på ett ställe

Slipp tidrapportsblanketter och pärmar. Alla viktiga uppgifter om personal och utrustning finns samlat i molnet – lättillgängligt och sökbart.

Allt medarbetaren behöver – direkt i mobilen

Tillgång till handbok, tillbud- och avvikelseblanketter, meddelanden, filöverföring, schema, förarkortstider, rapportering av tid och traktamenten med mera.

Enkel tidrapportering
via mobilen

Din personal rapporterar snabbt och enkelt arbetstid, raster och resor via dator, smartphone eller fordonsdator, samtidigt som chauffören kan kopiera det digitala förarkortet och se sina tider.

Snabb och korrekt löneberäkning

Kompletterar ert nuvarande lönesystem med funktioner för automatisk kontroll och löneuträkning. Lönearbetet utförs på en bråkdel av tiden.

Planera personal, uppdrag och fordon på ett ställe

Se luckor, undertid och övertid. Planera effektivt med hjälp av grupperings-, sorterings- och filterfunktioner. Se kommande frånvaro och resursbehov.

Få insikt i företagets verksamhet och lönsamhet

Alla uppgifter som matats in kan generera nyckeltal som ger dig insikt i hur ni kan bli mer effektiva och nyttja kostsamma resurser fullt ut.

5 exempel på att digitalisering är en investering, samt hur vi kan hjälpa er.

Boka en personlig webbdemo

Våra kunder är beviset


”Företaget är mer flexibelt sedan vi började arbeta med Visma TransPA. Kontrollen har ökat, undertid och övertid har minskat och vi har blivit bättre på att planera och prissätta. Dessutom kan man sitta hemma och planera personalen nu.”

Erik Alfredsson, Alfredsson Transport AB

”Vilken överblick vi har fått! Visma TransPA håller reda på övertid, ob, ledighet, traktamente, kompetens, utrustning och mycket mera. Och det tar bara någon minut att göra lönerna.
Vi är supernöjda.”

Cathrin Hansson, Skogqvist Olje & Transport AB

”Vi arbetar schemalöst eller växlar mellan scheman för att anpassa arbetstiderna till verksamheten. Det hade inte gått utan ett system. Vi valde Visma TransPA eftersom det är lätthanterligt och väl anpassat till transportbranschen.”

Inga Pettersson, Ballingslövs kök
Tidrapportering för transportbranschen

Nyckelfunktioner i Visma TransPA

  • Anställningskontrakt och arbetstidsförläggning skapas direkt i systemet och kopplas till rätt avtal eller lokal överenskommelse.
  • Automatisk varning vid överträdelse av vägarbetstidslagen samt när körkort och certifieringar går ut.
  • Personalplanering med schema eller schemalöst. Individuell utformning av arbetstidsförläggning.
  • Automatiskt saldo vad gäller arbetstidsförkortning, övertid, komptid och flextid.
  • Beräkning av traktamente, nationellt och internationellt enligt gällande regler samt fördelat på skattefritt och skattepliktigt belopp.
  • Kommunicerbara nyckeltal och tidssaldon per anställd, förarkort, färdskrivare, fordon, sjukdagar med mera.

Ta del av alla funktioner

Vi visar hur Visma TransPA effektiviserar

Boka en kostnadsfri webbdemo, så går vi under en timme igenom funktionerna i Visma TransPA och hur de kan effektivisera verksamheten – utifrån era behov och arbetssätt.

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt på 0524-48 00 10

Du kan också anmäla dig till något av våra kostnadsfria webbinars, med inriktning mot godstrafik respektive persontrafik.