PO Service Bygg & Måleri AB
Kundreferenser Visma Movenium

P O Service Bygg & Måleri AB
4th mars 2016movenium_admincase SE
Smarta lösningar på plats med Movenium Personalliggare – enkelt och smidigt att visa närvarostatistik för Skatteverket

PO Service Bygg och Måleri AB är ett byggföretag som jobbar mot kommun och landsting på ROT-sidan. De bildades 1993 och ombildades 2012 då företaget köptes loss av dåvarande ägaren. PO Service Bygg och Måleri AB är verksamma och jobbar i hela storstockholm.

Den nya lagen som trädde i kraft vid årskiftet innebar att de skaffade sig personalliggare samt tidterminal från Movenium. Valet stod mellan 4 olika leverantörer som arbetsledaren Robert Nilsson läste på om.

– Vi har tidigare testat en annan leverantör, men valde Movenium tack vare smarta lösningar på plats samt möjlighet till app, berättar Robert. En fördel i programmet är enkelheten att visa närvarohistorik för valt projekt direkt i personalliggaren – med förnamn och efternamn för de som är på plats. Han nämner även att detta var speciellt användbart när Skatteverket var på besök förra veckan.

Samarbetet med Movenium har fungerat bra, och kundservicechef Patricio Beck har hanterat viss kontakt direkt med Skatteverket.
– Detta har inneburit avlastning i administration som jag annars hade behövt göra, avslutar Robert.

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.