LPT Construction behövde enkel Personalliggare
11th februari 2016movenium_admincase SE
LPT Construction valde Movenium ID06 som personalliggare. De är nöjda med enkelheten i programmet samt att smidigt kunna se närvarohistorik via stämpelklockan.

LPT Construction är en byggföretag som primärt håller på med stambyten i Stockholms innerstad, även en del med innegårdar och tak. De har funnits sedan 2007, är tre delägare och har ett antal underentreprenörer till sitt förfogande.

LPT Construction har sedan november 2015 använt sig av Movenium ID06 Personalliggare, behovet att skaffa personalliggare kom i och med att den nya lagen skulle träda i kraft i januari 2016. Christoffer Jegendal, arbetsledare på LPT Construction, började titta på lösningar för detta redan i september 2015. Via sitt systerbolag LPS Fastigheter fick de rekommendationer om att kontakta Borislav Sinik på Movenium, och träffades för ett första möte i november.

”Mötet innebar en bra kontakt med en enkel och smidig lösning i Movenium Personalliggare – tillräckligt enkel även för oss byggare!”, säger Christoffer Jegendal.

LPT Construction har valt att enbart använda stämpelklockan för alla sina användare – genom detta skapas struktur i att logga in och logga ut på plats. Ett nytt projekt, på riktigt, påbörjades 1 februari 2016.

Fördelar LPT Construction ser med Personalliggaren är att de på distans kan se att de anställda loggar in och ut som de ska, eller ifall de inte gör det.

”Under hösten har vi haft en testperiod för att lära oss, hantera och använda Personalliggaren. Detta innebär även att vi har bättre kontroll på våra underentreprenörer”, förklarar Christoffer Jegendal.

Personalliggaren är den första Movenium produkten LPT Construction använt, och de har redan gett Movenium värdefull återkoppling om hur programmet fungerar. LPT Construction vill gärna vara med och testa och utveckla produkten för att få den ännu bättre.

”Samarbetet fungerar kanon! Boris har svarat på frågor, visat programmet och varit engagerad. Beroende på vilka behov vi har kan vi se på vilka andra möjligheter Movenium har att erbjuda framöver”, avslutar Christoffer Jegendal.

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.