Cyklande Rörmokaren AB
21st februari 2017saulikarhuBlog, case SE
Utmaningen
Våra rörmokare och VVS-montörer jobbar självständigt. De har alla olika startpunkter i stan. Det här är för att så snabbt som möjligt nå våra kunder. Därför förenklar det mycket för oss att använda Moveniums Tidrapportering för lönerapporteringen. Tack vare det har vi alltid full koll på hur mycket våra VVS-montörer har jobbat vilket underlättar vår administration.

Vi ville undvika tjafs och onödig administration. Vi växer väldigt snabbt och har därför behov av att snabbt kunna lägga till nya användare. Och att våra nyanställda rörmokare snabbt kan ta till sig hur systemet fungerar. Movenium är lättanvänt. Vilket är en av anledningarna till att vi använder det.

Vi tittade på olika leverantörer av tidrapportering. Men i slutändan valde vi Movenium. Det gjorde vi för att systemet går att anpassa. Dels kan vi använda oss av det nu när vi växer, men vi kände att systemet är framtidssäkrat. Den dagen vi bygger på större projekt har vi redan ett system att använda.

Lösningen
Moveniums Tidrapportering har gjort att vi kunnat minska på papperslappar. Istället så klickar man bara in och ut i appen för att rapportera hur mycket respektive rörmokare arbetat. Vi på Cyklande Rörmokaren slipper sortera papper och kan fokusera på cyklandet och VVS:andet.

Cyklande rörmokaren bestämde sig från starten för att ha ett digitalt tidrapporteringssystem. Vi kände att det var enklast. Och som tidigare nämnt förenklar det för våra enskilda VVS-montörer.

Genom att börja med tidrapporteringen digitalt från dag ett har vi undvikit att ha papperslappar med kaffestänk på. Vi har allt samlat i molnet vilket gör att vi snabbt kan jämföra arbetstimmar från månad till månad och snabbt se hur mycket våra anställda ska få i lön.

Länkar
Movenium Tidrapportering

Cyklande Rörmokaren AB

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.