Kundreferenser Visma Movenium

Kundreferenser

Enkelt och smidigt att visa närvarostatistik för Skatteverket

PO Service Bygg och Måleri AB är ett byggföretag som jobbar mot kommun och landsting på ROT-sidan. De bildades 1993 och ombildades 2012 då företaget köptes loss av dåvarande ägaren. PO Service Bygg och Måleri AB är verksamma och jobbar i hela storstockholm.

När lagen om krav på personalliggare i byggbranschen trädde i kraft skaffade man personalliggare och  tidterminal via Visma Construction Suite (som då hette Movenium). Valet föranleddes av research och jämförelser av fyra olika leverantörer, utförd av arbetsledaren Robert Nilsson.

– Vi har tidigare testat en annan leverantör, men valde Movenium tack vare smarta lösningar på plats samt möjlighet till app, berättar Robert. En fördel i programmet är enkelheten att visa närvarohistorik för valt projekt direkt i personalliggaren – med förnamn och efternamn för de som är på plats. Han nämner även att detta var speciellt användbart när Skatteverket var på besök förra veckan.

Samarbetet med Movenium har fungerat bra, och kundservicechef Patricio Beck har hanterat viss kontakt direkt med Skatteverket.

– Detta har inneburit avlastning i administration som jag annars hade behövt göra, avslutar Robert.