Kundreferenser Visma Movenium

Kundreferenser

"Vi ville undvika tjafs och onödig administration"

På Cyklande rörmokaren jobbar rörmokare och VVS-montörer självständigt. De har alla olika startpunkter i stan för att så snabbt som möjligt nå sina kunder. Att använda Visma Construction Suites lösning för tidrapportering för lönerapporteringen förenklar mycket. Det ger full koll på hur mycket våra VVS-montörer har jobbat, vilket underlättar administrationen. Med deras egna ord:

Vi ville undvika tjafs och onödig administration. Vi växer väldigt snabbt och har därför behov av att snabbt kunna lägga till nya användare. Och att våra nyanställda rörmokare snabbt kan ta till sig hur systemet fungerar. Visma Construction Suite (tidigare Movenium) är lättanvänt. Vilket är en av anledningarna till att vi använder det.

Vi tittade på olika leverantörer av tidrapportering. Men i slutändan valde vi Movenium (som nu är Visma Construction Suite). Det gjorde vi för att systemet är lätt att anpassa. Dels kan vi använda oss av det nu när vi växer, men vi kände också att systemet är framtidssäkrat. Den dagen vi bygger på större projekt har vi redan ett system att använda.

Digitalt och molnet istället för papperslappar

Lösningen har gjort att vi kunnat minska på papperslappar. Istället så klickar man bara in och ut i appen för att rapportera hur mycket respektive rörmokare arbetat. Vi på Cyklande Rörmokaren slipper sortera papper och kan fokusera på cyklandet och VVS:andet.

Cyklande rörmokaren bestämde sig från starten för att ha ett digitalt tidrapporteringssystem. Vi kände att det var enklast. Och som tidigare nämnt förenklar det för våra enskilda VVS-montörer.

Genom att börja med tidrapporteringen digitalt från dag ett har vi undvikit att ha papperslappar med kaffestänk på. Vi har allt samlat i molnet vilket gör att vi snabbt kan jämföra arbetstimmar från månad till månad och snabbt se hur mycket våra anställda ska få i lön.