Compliance

 

Att dina medarbetare har rätt utbildning, rätt certifieringar och rätt behörigheter är viktigt, inte bara för att säkerställa att jobbet utförs på rätt sätt – det är i mångt och mycket också en säkerhetsfråga. Därför hjälper vi dig att säkerställa att dina medarbetare har det som krävs.

Därför är compliance med hög kvalitet så viktigt


Vissa tjänster, inom vissa branscher har specifika regelverk som måste följas. Vissa tjänster kräver till exempel att medarbetare har en viss utbildning eller särskilda certifieringar, till exempel inom läkemedelsbranschen och inom bank och finans för att nämna några. Med ett compliance-system får ni stöd för att se till att era medarbetare alltid är up-to-date med det som krävs om ett tillsynsorgan gör en revision hos er.

Automatiserade processer


Ge er verksamhet notifikationer, till exempel när en särskild licens hos en av era medarbetare håller på att löpa ut. Genom att identifiera grupper av individer baserat på till exempel yrkesroll, plats, eller ansvarsområden kan notiser automatiskt skickas ut till användarna enligt schemalagd tid.

Kontakta oss

2019-1-kontakt-600x600.png

Är du intresserad av att höra hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer.