En vision för morgondagens arbetsplats

Företag som investerar i sina anställda kommer sticka ut mer än någonsin. Erbjud medarbetarna möjlighet till lärande, personlig utveckling och värdeskapande varje dag. Visma Talent Solutions inkluderar alla strategiska HR-processer relaterade till att attrahera, anställa, utveckla och behålla personal idag - men också på morgondagens arbetsplats.

Skapa möjligheter för framtida värdeskapande – idag

Growth-Icon-200x200.svg

Att balansera dagens utmaningar med morgondagens möjligheter kräver talang. Se till att din organisation är redo för framtidens arbetsmarknad med bra processer för talent management - så att du kan fokusera på tillväxt, innovation och framtida värdeskapande.

Prioritera goda erfarenheter på arbetsplatsen

Prioritize-Icon-200x200.svg

Föreställ dig potentialen i en arbetsmiljö där varje anställd kan arbeta utifrån sin egen förmåga. Kontinuerligt lärande, målinriktad utveckling och personliga upplevelser på arbetsplatsen är avgörande för att företag ska vara konkurrenskraftiga. Samt för att anställda ska vara redo för dagens utmaningar såväl som morgondagens arbetsplats.

Talent Management för framtida organisationer

Läs mer om funktionaliteten i lösningen, som enkelt kan anpassas utifrån ditt företag!

 

Rekrytering och
Onboarding

Recruit2-750x475.jpg

Identifiera, rekrytera och introducera rätt talanger

Skapa goda kandidatupplevelser under rekrytering och onboarding, och få en konkurrensfördel genom bra och effektiv employer branding på en ständigt konkurrensutsatt arbetsmarknad.


Läs mer

Lärande och
Utveckling

Larande-750x475.jpg

Arbetsplatsen är den nya inlärningsarenan

Kontinuerligt lärande och utveckling är avgörande för organisationers konkurrenskraft och för medarbetarnas relevanta förmågor. Investera i verktyg som ger anställda personliga upplevelser, för lärande och möjligheter att växa på arbetsplatsen.

Läs mer

Planering och
Belöning

Planering2-750x475.jpg

Skapa en framtidsinriktad arbetsstyrka

Kartlägg de färdigheter och kompetenser som krävs för företagets framtida framgång. Identifiera och vårda era talanger som kan fylla affärskritiska positioner, nu och i framtiden, bland annat med hjälp av belöningssystem.

Läs mer

Prestation och
Uppföljning

Prestanda-750x475.jpg

Ge medarbetarna möjlighet att växa

God vägledning från både individer och team kräver enkla verktyg som gör det möjligt att ge och få kontinuerlig feedback och uppföljning av sina prestationer och framsteg.

Läs mer

Analys och
Insikt

Analys-750x475.jpg

Fatta insiktsbaserade
beslut

Lär känna dina anställda bättre med hjälp av prediktiv HR-analys och fatta insiktsbaserade beslut som skapar långsiktig affärseffekt, och som identifierar nödvändiga färdigheter nu och i framtiden.

Läs mer

Medarbetarengagemang

 

Medarbetarengagemang

Pulsmätningar

Verktyget erbjuder dig möjligheten att ta dina medarbetares engagemang till nästa nivå.

Läs mer

Kontakta oss

2019-1-kontakt-600x600.png

Är du intresserad av att höra hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer.