Lager på olika orter, synkade i realtid i ett gemensamt system

Specter Multilager låter dig hantera flera olika lager i ett gemensamt webbaserat affärssystem som hela din organisation enkelt kan arbeta i. Funktionen är väldigt användbar om du har flera lager eller fysiska butiker på olika orter.

Driver du e-handel blir det möjligt att t.ex. visa upp artiklars lagersaldo per fysisk butik, summerat lagersaldo för alla eller några lager, samt styra kundens order till rätt lager.

64_health_insurance.svg

ALLTID AKTUELLA
LAGERSALDON

Alla lagersaldon i dina lager uppdateras i realtid, och tar hänsyn till försäljning i alla dina kanaler: butiksförsäljning, webborder, telefonförsäljning, resande säljare och så vidare. Alla i er organisation kan se aktuella lagersaldon per lager. Du kan enkelt styra försäljning från en viss kanal till ett visst lager, och på så sätt minska din administration.

64_organizational.svg

ENKELT FLYTTA VAROR
MELLAN LAGER

Systemet gör det möjligt att flytta artiklar mellan dina olika lager med internbeställningar. Artiklar som är i transport mellan dina lager visas i ett eget transportlager. Du får bättre kontroll på var dina artiklar befinner sig, och minskar risken för differenser i lagersaldo.

64_search2.svg

FULL KONTROLL
PÅ ALLA LAGER

Med Multilager blir det enkelt att följa artiklars lagerrörelser och ta ut lager- och försäljningsrapporter per lager. Med den smidiga inventeringsfunktionen kan ni enkelt inventera era olika lager, när ni vill.

64_energy.svg

INTELLIGENT STYRNING
AV WEBSHOP-ORDER

Låt systemet bestämma vilket lager som skall ha en order från webshopen genom ett uppsatt regelverk som då väljer det mest lämpliga lagret för varje order. En engångskostnad tillkommer för uppsättningen och konfiguration av Multilagerstyrning baserat på en behovsanalys, kontakta oss för offert.

Flera butiker och e-handel?

Med Multilager och vår webbaserade butikskassa blir det enkelt att sälja i flera fysiska butiker, lagersaldon kan enkelt synkas i realtid mellan butikerna och din webshop.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.