Låt oss vara navet i din verksamhet

Vi erbjuder små och medelstora handelsföretag ett molnbaserat och branschanpassat affärssystem. Specter hjälper dig att ha koll på dina kärnflöden så att du som företagare kan lägga din tid på att sälja.

 

För dig som jobbar med e-handel

Genom att koppla din webshop till Specter blir din hantering av ordrar mycket effektivare. Våra automatiserade flöden gör att du sparar massor av tid på att kunna sköta all hantering av dina ordrar i ett och samma system.

För dig som jobbar med omnihandel

Har du en fysisk butik, en webshop och ibland kanske även säljer på mässor? Inga problem. Vårt affärssystem är anpassat för er verksamhet så att ni enkelt kan sälja i alla kanaler och få uppdaterade lagersaldon i realtid, oavsett säljkanal.

Våra kunder tycker till

Några av våra referenskunder berättar om hur Specter affärssystem gör deras vardag enklare. Se gärna fler citat från våra kunder på referenssidan

 

Abicart - vår partner inom e-handel Specter affärssystem

Klarna - vår partner inom betallösningar | Specter affärssystem

partner-specter-nshift.jpg

partner-specter-wikinggruppen.jpg

partner-specter-askas.jpg

partner-specter-sello.jpg

partner-specter-svea.jpg

partner-specter-starweb.jpg

...och det finns mera! Gå till sidan Integrationer för att se alla våra partners inom webshop, e-handel,  betal- och logistiklösingar m.m.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.