Visma EssCom

Engagemang genom utmaningar, trygghet och flexibilitet

_DSC3307 copy.jpg

Om Oss

Visma EssCom AB är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller tjänster inom elektronik och IT. Vi utför service och installationer av IT-relaterad utrustning samt bedriver verkstadsverksamhet, drift och kundsupport i Sverige.

Visma EssCom arbetar aktivt med miljö- och arbetsmiljöfrågor och för en arbetsplats där mångfald och inkludering står i fokus. Hos oss kommer du till en platt organisation med närhet till din chef, där vi har högt i tak i dialogen.

Utmärkande för Visma EssCom är en god och vänlig stämning där vi alltid ställer upp och hjälper varandra, i såväl stort som smått. Vi brukar kalla detta för “EssCom-andan”. Vi tycker om att arbeta pragmatiskt och lösningsinriktat, och hos oss kommer kunden alltid i första hand.

Häng med oss i vardagen! #vismasverige

 

Bli vår kollega

1.   Berätta, hur länge har du jobbat på Visma EssCom och i vilken roll började du?
Jag har jobbat på Visma EssCom i snart sju år och började min roll som servicetekniker på avdelningen Buss natt.


2. Vad gör du nu och hur trivs du i din nya roll?
Idag jobbar jag som Solution Specialist på Fordon IT-avdelningen. Min roll känns väldigt naturlig för mig och jag trivs riktigt bra med både arbetet och mina kollegor.


3. Beskriv din karriär på EssCom och vad du tror är den viktigaste faktorn/din viktigaste egenskap som gör att du har gjort karriär?
När jag började på EssCom som servicetekniker på avdelningen Buss natt lärde jag mig väldigt mycket nytt under de första åren. Jag blev erbjuden att bli teamledare för ett härligt gäng vilket var jättekul speciellt som vi hade ett gott samarbete. Jag har alltid strävat efter att utvecklas och lära mig mer vilket naturligt ledde till att jag tog mig an mindre uppdrag med kunder i Stockholmsregionen.Sedan blev det större projekt.Innan jag bytte roll till Solution Specialist erbjöds jag att projektleda ett stort projekt där vi bytte en mängd läsare och utrustning för kunds räkning. 

Det fanns senare ett behov att ta fram en grupp specialister och projektledare för Fordon IT där jag fick möjligheten att utvecklas ännu mer.

4. Slutligen, vad tycker du är det bästa med att arbeta på Visma EssCom?

Det bästa med min arbetsplats är mina kollegor och möjligheterna att få utvecklas tillsammans med andra. Att göra ett bra jobb tillsammans och göra kunderna nöjda är prio ett för mig.

 

Christer Carlsson, Solution Specialist

“Idag jobbar jag som KAM/Project Manager och trivs väldigt bra. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och innebär mycket ansvarstagande, noggrannhet och idéspåning vilket jag tycker är kul!."

Katrina Björnesjö, Key Account Manager

Visma EssCom söker: 

  • Servicetekniker
  • Fordonstekniker
  • Logistikmedarbetare
  • Kundsupport
  • Projektledare
  • Tjänster inom IT-drift och förvaltning
  • Administrativa tjänster

Se alla lediga tjänster på Visma 

Vill du veta mer om Visma EssCom?

Kontakta mig

Katja Staaf

HR Manager, Visma EssCom
Tel: 010-141 16 41
Email: Katja.staaf@visma.com