Vad är AutoSchema?

AutoSchema är ett nytt och revolutionerande sätt att effektivt lägga det optimala schemat. Rätt medarbetare på rätt plats, vid rätt tillfälle med rätt kompetens är avgörande för ett bra schema och för att uppnå en ekonomi i balans. Det optimala schemat skapas efter i förhand uppsatta regler och parametrar för verksamheten. Låter det som en dröm?

Vad är AutoSchema i Medvind?

AutoSchema, en nyutvecklad modul i Medvind WFM som använder optimeringsteknologi och AI för att lösa utmaningen med att snabbt få till scheman som uppfyller resursbehovet bäst, givet lagar och regler samt medarbetarnas önskemål. Rätt använt ger AutoSchema dig stora besparingar i både tid och pengar samt nöjdare medarbetare.

Varför välja AutoSchema?

effektiv-dator-cc-300x300.svg
Effektiviserar

Autoschema tillmötesgår individuella behov och uppfyller kompetenskraven. Effektiviserar schemaläggningsprocessen vilket spar tid och resurser.

schema-kvalie-cc-300x300.svg
Hög schemakvalitet

Schemaläggning är ett hantverk och beroende på schemaläggarens erfarenhet blir kvaliteten olika. AutoSchema ger dig hög och konsekvent schemakvalitet.

schema-rattvis-cc-300x300.svg
Rättvisa scheman

Scheman som alla är nöjda med är svårt att skapa. Skapar lätt stress hos schemaläggaren. AutoSchema skapar rättvisa scheman utifrån satta regler.

Så lägger du AutoSchema på nolltid

 

Du bestämmer i förväg vilka hårda och mjuka regler som AutoSchema ska förhålla sig till. Hårda regler måste följas och kan till exempelvis handla om lagstiftning. En mjuk regel kan vara att helgarbetet ska fördelas jämnt mellan medarbetarna. Dessa får AutoSchema bryta mot, men med följden att resultatet blir mindre attraktivt.

Tryck därefter på en knapp och snart har det optimala schemat skapats. Voila!

Testa hur mycket du kan spara med AutoSchema!

Mer om AutoSchema i Medvind WFM

norlandia-puff-750x475.jpg

Norlandia testar att lägga AutoSchema

Verktyget AutoSchema i Medvind WFM revolutionerar schemaläggning. Det arbete som tidigare tagit timmar kan Norlandia utföra med ett enda knapptryck. Chefer kan enkelt lägga schema!

Läs om Norlandias upplevelse från pilotprojektet »

trollhattan-puff-750x475.jpg

Tekniken hjälper Trollhättan effektivisera ...

I Trollhättans Stad samarbetar schemaläggare med artificiell intelligens, för att snabbt ta fram scheman som sparar tid, skattepengar och värnar hälsan för kommunens vård- och omsorgspersonal.

Läs mer »

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Passar bäst för företag/organisationer med fler än 500 anställda. Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »

Sektor