Service & Installation
Kvalitet, effektivitet och leveransprecision <br>från norr till söder

Rikstäckande Service & Installation

 

Mindre logistik – mer trafik

Låt oss hjälpa till med service och installation av er IT-utrustning.

Skicka en intresseanmälan via formuläret här intill.

Rikstäckande Service & Installation

Visma EssCom erbjuder rikstäckande service och installationer av avancerade utrustningar inom elektronik och IT. För oss är service inte bara att laga fel, utan att se till att den affärskritiska utrustningen fungerar effektivt och med så få och korta avbrott som möjligt.

Med utgångspunkt i era behov skapar vi en servicelösning med tillhörande kringtjänster helt anpassad till just era verksamhetsbehov och miljöer.

Vi erbjuder er tre olika servicealternativ

Checklista På-platsen-service
Checklista Verkstadsservice
Checklista Installation

Med dessa erbjudanden som grund skapar vi en helhetslösning med de kringtjänster som passar just er verksamhet bäst – för att ni ska få service så det funkar. Det kan exempelvis gälla projektledning, felanmälan, statistik, distribution, helpdesk, uppföljning, reservdelar, utbildning och inte minst logistik.

Vårt servicekoncept

Vi fokuserar på att ge marknadens bästa service inom elektronik och IT. Det handlar om att vi anpassar våra serviceuppdrag enligt dina krav till en effektiv helhetslösning med de kringtjänster som behövs.

Läs mer

Lösningsriktat arbetssätt

Utgångspunkten i allt vårt arbete är kunskap, engagemang och pålitlighet. Bakom förmågan att vara en osviklig partner ligger ett målmedvetet arbete att alltid hitta de rätta lösningarna utifrån era servicebehov. Mycket hög leveranssäkerhet, hög kompetens snabbt på plats och enkelt och smidigt samarbete tryggar ett långsiktigt gott partnerskap mellan er och oss.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!