Affärssystem och ekonomilösningar
– för detaljhandel & apotek

Affärssystem och ekonomilösningar för detaljhandel och apotek

När marknadens mest kraftfulla och funktionsrika affärssystem och ekonomilösningar kombineras med moderna butiksdatalösningar kan detaljhandelskedjan fungera smartare och mer effektivt. För vissa av våra kunder passar exempelvis en drifttjänst bättre än att investera i egna system. Våra retailexperter hjälper kedjan med integration och ökad automatisering hela vägen ifrån kassa till redovisning med bättre kontroll och ökad lönsamhet som resultat.

  • Affärssystem
  • Elektronisk fakturahantering
  • Verktyg för budget, prognos och analys
  • Kassaintegration (POS)

Välkommen att ta kontakt för att boka in ett möte eller läs vidare om de olika lösningar vi erbjuder.

Visma Intergrated Retail Business

 -  ett komplett system för butikshandel i form av en tjänst!

Att få lönsamhet i sin verksamhet handlar både om att öka försäljning men också om effektiv drift av sina butiker eller e-handelsplats. Med nya Visma Integrated Retail Business får du en helhetslösning som både attraherar kunder till din verksamet och ger dig rätt underlag och analysverktyg för beslut och optimerad hantering av exempelvis varuflöde och sortiment. Du får ett komplett system för din verksamhet i form av en tjänst. Enkelt och smidigt!

Visma Business

 - Fullt stöd för ekonomi, logistik, kundhantering och redovisning

Affärssystemet Visma Business möjliggör ett avancerat verksamhetsstöd som detaljhandelskedjan behöver. Med integrerade moduler för order, lager och fakturering får företagsledningen ett verktyg för styrning som de kräver och ekonomichefer den uppföljning som efterfrågas. Systemet kan lätt anpassas till verksamhetens egna processer och rutiner ända ner på användarnivå. Visma Business kan enkelt byggas ut med olika tilläggsmoduler och integreras.

Läs mer om affärssystemet Visma Business här

Visma Document Center Enterprise

- Spara tid och pengar med elektronisk fakturahantering

Visma Document Center Enterprise möjliggör effektiv leverantörsfakturahantering och bidrar till avancerad ekonomistyrning, samtidigt som systemet är mycket användarvänligt. Användarna arbetar i ett webbaserat gränssnitt och därmed krävs ingen lokal installation på användarnas datorer. Visma Document Center Enterprise kan integreras med marknadens alla ekonomisystem och är enkelt att anpassa och implementera i alla slags företag och organisationer, oavsett storlek.

Läs mer om elektronisk fakturahantering med Visma Document Center Enterprise här

Visma Contract

 - Fullständig översikt av bolagets avtal

Med Visma Contract organiserar ni företagets avtal och får en fullständig översikt. Nu slipper ni söka i pärmar eller i Excel dokument efter alla viktiga avtal, ni får snabbt och enkelt en överblick över hur avtalet ser ut och vilka villkor som gäller. Risken för dubbla avtal minimeras. Ni har full kontroll på vilka avtal som är aktuella. Visma Contract är en modul till Visma Document Center Enterprise.

Visma Actit Business

 - Effektivare ekonomistyrning med hjälp av budget, prognos & analysverktyg

Ett budget, prognos och analysverktyg som möjliggör ett effektivt budgetarbete med bibehållen kontroll. Med flexibla och lättarbetade urvalsbilder går det att låta medarbetarna själva ta ansvar för resultatuppföljning och rapportuttag. Verktyget är lättanvänt och heltäckande och tillgodoser allt från den vanlige användarens behov av enkla rapporter till en controllers önskemål om specialrapporter, grafer och drill-down.