Visma Retail Suite

Visma Retail Suite är ett flexibelt butiksdatasystem som binder samman ett stort urval av programvarufunktionalitet som på olika sätt gör butikerna mer effektiva och kedjedriften mer lönsam.
{youtube,oGTi-El_nos,loop,showcontrols,}

Boka en demo

Visma has entered into an agreement with US private equity firm STG to divest its retail software units. From October 1st, 2018 Visma Retail goes under the name Extenda Retail. For information about the aftermarket unit Visma Esscom, please stay on this site. The Extenda Retail brand will be launched successively over the next few months. The Visma logo will still be visible on some of our surfaces in this transition.

Visit Extenda Retail for more information

Visma Retail Suite gör butiken modernare
och kedjan mer effektiv

Visma Retail Suite är ett butiksdatasystem för större kedjor med allt från enkla till komplexa lösningar. Lösningen är byggd för att samspela mellan integrationen och de interna- och externa systemen.

Alla kedjor och branscher har gemensamma grundbehov, men det är också stora viktiga individuella skillnader från kedja till kedja, bransch till bransch. Detta har vi haft i åtanke när vi har utvecklat våra lösningar för detaljhandeln.

Våra lösningar utvecklas utifrån alla viktiga arbetsprocesser i butiken och kedjan. Systemen är kompletta och modulbaserade. Det betyder att du kan skräddarsy en lösning som passar din butik eller kedja bäst.

Mobilitet

Visma Retail Suite stödjer dagens och framtida behov på rörlighet. Använd den typ av klient som passar dig och den situation som du är i, mobila enheter, stationära klienter eller via web.

Omnikanal

Kommunikationsledet mellan logistik och leverantörer, ekonomi, kedjor och butiker. Alla systemen måste kommunicera med varandra för att uppnå en sömlös shoppingupplevelse.

Läs mer om omnikanal

Flexibilitet

Det är alltid du som unika användaren och din behörighet som styr vilken information och vilka funktioner som du har tillgång oavsett var du befinner dig.

Modulbaserat

Butikskedjans behov styr vilka moduler och kan skalas upp för att snabbt anpassas till nya förutsättningar och behov.

Shoppingupplevelser

Vi erbjuder innovativa lösningar som kompletterar din butiksdatalösning som stödjer konsumentens val, upplevelse, köpprocess och hjälper detaljisten att sälja mer.

Självbetjäningslösningar frigör butikspersonal från kassan för att istället kunna hjälpa konsumenten ute i butiken där försäljningen faktiskt sker.

Vi erbjuder en rad olika tilläggsprodukter, både egenutvecklade och från tredje part som kan anpassas och profileras efter butikens och kedjans önskemål.

Läs om ökad shoppingupplevelse

Shoppingupplevelse

Funktionalitet Back office

Sortiment-, artikel och prisstyrning
• Visma Retail Items Management

Logistik
• Visma Retail Chain Inventory Manager


Rapportering och analys
• Visma Retail Back Office


Presentkortsfunktionalitet
• Visma Retail Giftcard


Varuprofilering
• Visma Retail Campaign
• Shoppa - Visma Retail Posters Integration


Kundhantering, lojalitet och kreditförsäljning
• Visma Retail Customer Management
• Visma Retail Campaign
• Visma Retail Account Receivable - Integration Visma Business

Funktionalitet Butik

Kassafunktionalitet - Point of Sale & Service
• Visma Retail Mobile POS

Servicestation
• Visma Retail Servicedesk

Mobila lösningar
• Visma Retail Mobile Back Office
• Visma Retail Mobile POS

 

Fyll i din mejladress så skickar vi produktbladet om
Visma Retail Suite (pdf)

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Fem goda skäl att välja
Visma Retail Suite

Läs mer om de Fem goda skälen (pdf).

Hämta

1.  Lätt att använda, både i butik och kedja
2.  Utvecklat i samarbete med Nordens ledande butikskedjor
3.  Modulbaserat system för alla arbetsprocesser och typer av kedjedrift
4.  Byggd på modern teknologi med fokus på innovation
5.  Smart funktionalitet som ökar shoppingupplevelsen och försäljningen

Visma Retail POS
- Samma kassa, flera möjligheter!

Komplettera ditt butiksdatasystem med vår senaste POS/kassa Visma Retail POS:

  • Självbetjäningskassa
  • Mobil POS/kassa
  • Bemannad POS/kassa
  • Kompatibel för alla plattformar

Se på kassan med nya ögon och anpassa kassan efter behov och kundström i butiken.

Läs om Visma Retail POS

Visma Retail POS

Tilläggsfunktionalitet
- Add Ons

Elektroniska hyllkantsetiketter
Elektroniska hyllkantsetiketter används för att presentera pris och information om produkterna på ett snyggt och enkelt sätt i hyllan. Det medför en väsentlig tidsbesparing vid prisändringar och bidrar till mer korrekta priser och produktinformation i butiken.

Multimediakiosker
Skapa interaktivitet för dina konsumenter i butiken. En multimediakiosk erbjuder bland annat receptbank, prisförfrågningar, kampanjer, erbjudanden och kontantkort. Den förenklar köpprocessen, ökar shoppingupplevelsen och bidrar till både ökad kundlojalitet och ökad försäljning.

Prisfrågeterminaler
Det ska vara lätt för konsumenten att handla och därför också lätt att se vad en vara kostar. Prisfrågeterminaler placerade på strategiska platser i butiken gör att konsumenten enkelt själv kan skanna sin vara och kontrollera priset.

Tilläggsfunktionalitet
- Add Ons

Dubbla skärmar i kassan
Dubbla skärmar i kassan visar upp olika erbjudanden och produkter där konsumenten själv kan välja att köpa genom att klicka på skärmen. Skärmen kan fungera för att påminna konsumenten om tips & lotteri, telefonkort, presentkort och andra produkter. Kan även användas som reklamplats för leverantörer.

Digital signage
Konsumentinformation är idag en viktig faktor för att fånga konsumentens uppmärksamhet och köplust. Med digitala medier som riktad informationskanal i butik kan produkt- och butiksinformation kombineras med reklam och medlemsinformation för att attrahera konsumenteten direkt i butiken.

Låt oss visa hur

vi kan hjälpa dig

Kom till demobutiken i vårt Showroom för att se hur våra lösningar fungerar.

Boka möte i vårt Showroom

Vi erbjuder även
teknisk service!

Vår rikstäckande serviceorganisation har lång erfarenhet av teknisk service, support och IT-drift hos branschledande kunder inom detaljhandel.
Vår målsättning är att er IT-miljö ska fungera så effektivt som möjligt utan störningar.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett möte eller läsa om vår tekniska service, support och IT-drift. Vi kan ge dig många goda råd på vägen till en mer effektiv och lönsam butikskedja.

Teknisk service, support och IT-drift

Tjänster

Vi hjälper er på vägen!

Hos oss får du en möjlighet att sätta dig ned och prata med experter som har många års erfarenhet i retailbranschen. Vi finns inte bara i Sverige, utan också i Norge och Danmark, vilket gör att vi kan erbjuda din kedja nordisk helhetsservice.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett möte eller läsa om våra tjänster. Vi kan ge dig många goda råd på vägen till en mer effektiv och lönsam butikskedja.

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.