Skapa en bättre shoppingupplevelse

En sömlös shoppingupplevelse handlar om att ge den uppkopplade konsumenten en enhetlig som personlig upplevelse, där alla kanalerna är sammankopplade.

Boka en demo

Förbättrad shoppingupplevelse för ökad merförsäljning

Innovativa produkter och lösningar som kompletterar din butiksdatalösning och ökar shoppingupplevelsen. Allt för att förenkla konsumentens val, upplevelse, köpprocess och hjälpa detaljisten till merförsäljning.

Olika former av självbetjäningslösningar frigör butikspersonal från kassan för att istället kunna möta kunden ute i butiken där mervärde skapas och försäljning sker.

Vi erbjuder en rad olika tilläggsprodukter och lösningar som kan anpassas och profileras efter önskemål.

Är du nyfiken på trender inom retail?
Vi har tillsammans med Market sammanfattat de viktigaste retailtrenderna för 2018.

Låt konsumenten själv
kolla priset

Med prisfrågeterminaler behöver inte butikspersonalen lägga tid på att sätta upp prisetiketter och affischer manuellt i butiken. Prisfrågeterminaler placeras på strategiska platser i butiken för att ge konsumenten en bättre shoppingupplevelse.

Prisfrågeterminalerna är direkt anslutna till den befintliga butiksdatalösningen, och när priserna ändras i kassan uppdateras också prisfrågeterminalen. Priserna kommer aldrig att skilja sig inne i butiken. Det skapar en god lojalitet mellan konsument och butik.
Prisfrågeterminal

Kundterminal

Utöka informationen till era kunder!
Middagstips, prisinformation, kampanjer, erbjudanden, produktinformation och tips är bara ett fåtal funktioner vi kan erbjuda konsumenten via kundterminalen.

Ett viktigt inslag inom den moderna handeln idag är digitalt publicerad information.

Informationen kan vara högst varierande men kraven på ständigt förändrad information kräver ett media som snabbt kan uppdateras och presentera ny information. Mediet kan också variera från multimediakiosker med kortläsare, högtalare och möjlighet att spela upp filmer till att faktiskt vara konsumentens egna smartphone. Här är integration med dina befintliga informationssystem avgörande.

Digital Signage

Hur kan man använda media i butiken för att påverka konsumenten till att köpa fler varor?

Marknadsavdelningen lägger mycket tid på att skapa printreklam, men mycket av det kan digitaliseras och presenteras ute i butik när konsumenten är i köpläge.

Med ett enkelt administrationsverktyg kan man distribuera TV-signaler i flera kanaler, reklam i dubbla skärmar och information i kundterminaler. Allt är integrerat och är enkelt att följa upp efteråt för att se om försäljningen var lyckad.

Digital Signage är något som man ser mer av i olika typer av butiker.
Digital Signage

Internkommunikation

All butikspersonal behöver veta vad som sker i företaget och i butiken. Detta har stor betydelse för butikspersonalens självkänsla och konsumentens shoppingupplevelse.

Med en intern skärm får butikspersonalen information om inköp, ekonomi, marknadsföring, drift och förvaltning, allt för att butikspersonalen ska få den information som den behöver för att kunna betjäna sina kunder på bästa sätt.

Använd interna skärmar till att nå ut till butikspersonalen om:

 • Nya produkter
 • Kampanjer
 • Bygga stolthet
 • Öka närhet till ledningen
 • Dagens meddelande
 • KPI/omsättning
 • Motivera till trivsel
 • Konkurrenter
 • Upplärning
 • Intranät

Elektroniska hyllkantsetiketter

Med elektroniska hyllkantsetiketter förenklas arbetet med att ändra pris och produktinformation i hela butiken och konsumenten får en bättre shoppingupplevelse då de får se ett aktuellt pris var den en kollar. Lösningen är baserad på tvåvägskommunikation som integrerat med butiksdatalösningen. Det möjliggör samma pris i hela butiken. 

Reducera tid
Ofta är det tidskrävande att ägna sig åt att skriva ut nya prisetiketter samt tiden det tar för kassan att uppdatera de nya priserna. Med elektroniska hyllkantsetiketter uppdateras etiketterna och kassan samtidigt, centralt. Detta reducerar tid och skapar en större lojalitet samt en bättre shoppingupplevelse för konsumenten.

Besparing
Genom att använda elektroniska hyllkantsetiketter sparar du tid och papper. Denna tid kan butikspersonalen istället ägna åt att skapa merförsäljning hos konsumenten ute i butiken.

Fördelar

 • Uppdatera kassan och hyllkantsetiketten samtidigt
 • Enkelt att knyta varan till etiketten med handterminalen
 • Reducera tid på manuell utskrift av pappersetiketter
 • Öka kundlojaliteten genom att alltid ha samma pris på hyllan som i kassan
 • Installationen är snabb och kostnadseffektiv
 • Du kommer att få den senaste tekniken, en investering för framtiden
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.