POS- och kassalösningar

POS-funktionalitet är kärnan i en effektiv butik. Med många integrationsmöjligheter, driftsäkerhet och modernt gränssnitt gör vardagen enklare.

Boka en demo

Visma has entered into an agreement with US private equity firm STG to divest its retail software units. From October 1st, 2018 Visma Retail goes under the name Extenda Retail. For information about the aftermarket unit Visma Esscom, please stay on this site. The Extenda Retail brand will be launched successively over the next few months. The Visma logo will still be visible on some of our surfaces in this transition.

Visit Extenda Retail for more information

Modern butik med innovativa POS-lösningar

70% av alla inköpsbeslut fattas i butiken. Den butik som har starkt fokus på konsumenten, service och bemötande vinner i kampen om marknaden. Konsumenterna återvänder till butiken där den haft en positiv upplevelse.

Mobila shoppinglösningar möjliggör att konsumenten kan handla på sina egna villkor. Genom innovativa och moderna POS-lösningar ökar shoppingupplevelsen och bidrar till nöjdare konsumenter, effektivare arbetssätt och ett ökat resultat. Smart användning av modern teknologi ökar shoppingupplevelsen som i sin tur gör att konsumenterna blir mer lojala och köper mer.

Visma Retail på NRF Retail's Big Show 2018

 I Visma Retails monter på världens största retailkongress pratades det intensivt om den fysiska butikens utmaning jämfört med e-handel. Hur löser man det rent praktiskt i butik när kunden kräver allt mer information? Här visar Ola Wessman, lösningsarkitekt, hur produkterna Visma Storepal och Visma SmartStore tillsammans kan lyfta butiken och personalen.

POS- och kassalösningar för detaljhandeln

POS

POS

Se på kassan med nya ögon och anpassa den efter behov och kundström i butiken.
Visma Retail Mobile POS

Mobil POS

Visma Retail Mobile POS
Ökad service och kundbemötande, och möjlighet till merförsäljning och avslut ute på butiksgolvet.
Självbetjäning

Självbetjäning

Självservice ger konsumenten hjälp till självhjälp och gör den helt självständig i butiken.
Självskanning

Självskanning

Shop.N.Drop
Med hjälp av en handenhet själv kunna skanna sina varor, stoppa ner dem i kassen och sedan betala.
Mobil självskanning

Mobil självskanning

Med hjälp av mobilen själv kunna skanna sina varor, stoppa ner dem i kassen och sedan betala.
Mobil butiksdrift

Mobil butiksdrift

Visma Mobile Access
Modern multiplattformslösning för effektiv och mobil butiksdrift. Flytta ut kontorsarbetet till butiksgolvet.
Shoppingupplevelse

Tilläggsprodukter

Add-ons
Produkter som kan anpassas och profileras enligt önskemål för en bättre shoppingupplevelse.

Information Factory fusioneras in i Visma Retail
Som ett led i vårt arbete att stärka Visma Retails kundbemötande, produkter och leveranser kommer Information Factory (IF) vid årsskiftet 2017/2018 integreras i Visma Retail Software (VRSW) och därmed stängs bolaget. Fusionen kommer stärka Visma Retails position som helhetsleverantör och tydliggöra att vi är en enad kanal. Information kring Informations Factorys produkter och tjänster, finns här på Visma Retails hemsida.

Kontakta oss så berättar vi mer

Låt oss visa hur

vi kan hjälpa dig

Kom till demobutiken i vårt Showroom för att se hur våra lösningar fungerar.

Boka möte i vårt Showroom

Vi erbjuder även
teknisk service!

Vår rikstäckande serviceorganisation har lång erfarenhet av teknisk service, support och IT-drift hos branschledande kunder inom detaljhandel.
Vår målsättning är att er IT-miljö ska fungera så effektivt som möjligt utan störningar.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett möte eller läsa om vår tekniska service, support och IT-drift. Vi kan ge dig många goda råd på vägen till en mer effektiv och lönsam butikskedja.

Teknisk service, support och IT-drift

Tjänster

Vi hjälper er på vägen!

Hos oss får du en möjlighet att sätta dig ned och prata med experter som har många års erfarenhet i retailbranschen. Vi finns inte bara i Sverige, utan också i Norge och Danmark, vilket gör att vi kan erbjuda din kedja nordisk helhetsservice.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett möte eller läsa om våra tjänster. Vi kan ge dig många goda råd på vägen till en mer effektiv och lönsam butikskedja.

Prata med en av våra experter

Skicka ett meddelande till oss, så kontaktar en av våra experter dig. 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.