Videopod om retailtrender

Ta del av de största trenderna inom detaljhandeln 2018! Market & Visma Retail rapporterar rykande färska insikter från NRF Retail’s Big Show.

"NRF är som en gigantisk mötesplats för detaljhandeln från världens alla hörn. Spännande nyheter, det senaste inom teknik och innovation, och framför allt intressanta föreläsningar där både experter och retailers delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter."
Thomas Karlsson, kommersiell redaktör på Market
 

Poddens expertpanel

       

Nyhetsbrev

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

 

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du ta del av följande:

  • En summering av årets retailtrender 
  • Ovärderliga insikter inom detaljhandelsbranschen
  • Våra rapporter och whitepapers
  • Tips om våra kommande events
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.