NRF Retail's Big Show 12-17 jan 2018

Vill du följa med oss till världens största retailkongress i New York?
Gör en intresseanmälan

Res med Visma Retail, Svensk Handel och Virke till världens största retailkongress

Vi bjuder på ett fullspäckat program med unika branschsessioner, unika monterbesök, exklusiva store tours och en inblick i framtidens retaillösningar.

Vårt upplägg lämnar även utrymme att på egen hand uppleva världsmetropolen mellan de branschmässiga och sociala evenemangen.

Visma Retail, Svensk Handel och Virke står som gemensam arrangör för denna studieresa.

Vi vänder oss till beslutsfattare hos aktörer inom detaljhandelsledet.

National Retail Federations Big Show i New York samlar världens ledande detaljhandlare samt leverantörer av teknologi och kompetens i ett arrangemang med intressanta och inspirerande föreläsningar från retailers, experter och leverantörer.

NRF Retail's Big Show 2017 Recap

Arrangörer

Visma


Svensk Handel


Virke

Pris och innehåll

Paketpris: kommer inom kort

I paketet ingår:

 • Flyg
 • Centralt hotell på Manhattan
 • Transfer
 • Frukost samt middagar
 • Officiell välkomstmiddag med Visma Retail, Svensk Handel och Virke
 • Entré och full access till NRF Retail's Big Show 2018
  - mässan är öppen 14-16 januari
 • Unika monterbesök
 • Exklusiva store tours
 • Retailtrender 2018
 • Workshops som summerar NRF Retail's Big Show för din interna organisation

Anmäl ditt intresse idag!

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.

"NRF BIG Show i New York ger stora möjligheter till bra kontakter med ledande företrädare för handelsföretag och möjlighet till ”insights” i den alltmer globaliserade handeln. Det gäller inte minst hur handeln i butiker påverkas av den snabbt växande e-handeln. Internationella erfarenheter är ofta värdefulla i vårt arbete att ge våra medlemmar den bästa medlemservicen."

Thomas Eulau Ansvarig för Strategiska nätverk
Ordförande, Forum for International Retail
Association Executives, 2011-2015

"NRF Retail's Big Show ger mig insikter i hur vår motsvarighet i USA, National Retail Federation, arbetar som medlemsorganisation samt en möjlighet för oss att få knyta internationella kontakter och diskutera frågor vi jobbar med. Att mässan dessutom serverar den absolut senaste uppdateringen av vad som påverkar handeln och hur man bygger framgångsrika företag i framtiden gör mässan till en av årets höjdpunkter."

Karin Johansson, VD för Svensk Handel

"NRF Retail's Big Show är ett utsökt tillfälle för den som vill bli inspirerad inför det nya retail-året. Man får en uppdatering på de senaste konsumenttrenderna, teknikutvecklingen och framtida affärsmodeller. Helt enkelt ett måste för den som vill befinna sig i handelsutvecklingens framkant."

Jonas Arnberg, VD HUI Research

"Tycker att flera inom svensk detaljhandel borde besöka NRF för att se vad som sker i en allt mer föränderlig retailvärld! Fick med mig många värdefulla insikter både från mässans alla utställare och intressanta seminarier! Väl värt ett besök!"

Mats Larsson, ICA Handlare Ica Maxi Lindhagen

"Norsk handel står overfor store omstillinger, og NRF Big Show gir en unik mulighet for å lære av de beste i en verden der handelen blir stadig mer global, og grensene mellom fysisk handel og netthandel viskes ut. Å delta på the Big Show er derfor verdifullt i vårt arbeid for å gi våre medlemmer den beste medlemsservicen."

Vibeke Hammer Madsen, adm.dir
Hovedorganisasjonen Virke

"NRF Big Show har blitt en unik møteplass for nordiske retailaktører, og stedet man må være hvis man skal få med seg den nyeste innen trender og  butikkinnovasjon. Med inspirerende butikkbesøk, foredrag fra verdens ledende retailledere og spennende kveldsevents  – er dette en mulighet man ikke kan gå glipp av."

Johanne Kjuus, fagsjef handel
Hovedorganisasjonen Virke

Varför ska jag följa med till New York och besöka NRF Retail's Big Show 2018?

 • Kompetensutbyte och nätverkande
 • Deltaga och inspireras av världens största retailkongress
 • Trendspana live i New York och studiebesök

Och dessutom efter resan få alla intryck exklusivt summerade

Missade du NRF Retail's Big Show 2017?

Läs de 6 viktigaste iakttagelserna från NRF Retail's Big Show 2017. En sammanställning som vi har gjort tillsammans med Tidningen Market.

Retailtrender 2017