De största retailtrenderna 2018

Anmäl dig till Visma Retails och Markets videopod med insikter från NRF Retail's Big Show 2018.
Anmäl dig här

Följ med Visma Retail, Svensk Handel och Virke till NRF Retail’s Big Show i New York

Nu bjuder vi in beslutsfattare från detaljhandelskedjor att resa med oss till världens största retailkongress i New York. Vi arrangerar ett fullspäckat program med unika branschsessioner, spännande monterbesök, exklusiva store tours och en ovärderlig inblick i framtidens retaillösningar. 

Mellan de branschgivande och sociala evenemangen lämnar vi även utrymme att på egen hand uppleva världsmetropolen.

Visma Retail, Svensk Handel och Virke står som gemensam arrangör för denna studieresa. När du reser med oss behöver du endast fokusera på att ta till dig kunskap och inspiration samtidigt som du nätverkar med spännande branschaktörer. Vi sköter allt från bokning av flyg och hotell till fullspäckade dagsprogram, spännande store tours och givande kvällsaktiviteter. Efter resan får du dessutom alla intryck exklusivt summerade av oss.

Möt Visma Retail i monter #2545
Även i år är vi stolta över att ha några av våra egna experter på plats för att visa våra lösningar och snacka framtidens retail med besökare. I samarbete med HP hittas vi i monter #2545! 

Vad är NRF Retail's Big Show? 


National Retail Federations Big Show i New York
 är världens största årliga retailkongress där ledande detaljhandlare samt leverantörer av teknologi och kompetens samlas.  Kongressen erbjuder ett hisnande utbud föreläsningar, utställare, upplevelser och en unik chans att nätverka med branschens främsta aktörer. Teman under kongressen rör innovation, teknologi, framtidsutsikter och allt kring retailbranschens nyckelfrågor. Bland tidigare talare under the Big Show hittar vi bl.a. stora namn som Bill Clinton, Sir Richard Branson, Mindy Grossman och Jeff Bezos.

NRF Retail's Big Show 2017 Recap

Arrangörer

Visma


Svensk Handel


Virke

Program

Fredag 12 januari
Arlanda Stockholm - Avgång 12:20 (SK903)
(Uppsamling minst 2 timmar före avresa)
Landar kl. 15:15 lokal tid i New York

Stay Awake Dinner
Klädsel: Smart casual

Lördag 13 januari 
Exklusivt seminarium med insikter och roundtable-diskussioner på temat digitalisering inom handeln
Store Tour på Westfield (se mer info nedan)
Store Tour på Bloomingdale's (se mer info nedan)

Kväll: Officiell välkomstmiddag - Visma Retail, Svensk Handel och Virke
Klädsel: Business/Informal

Söndag 14 januari
NRF Retail's Big Show 2018 (program)

Fritt att disponera tiden på kvällen.

 

Måndag 15 januari
NRF Retail's Big Show 2018 (program)

Kvällsaktivitet med mingelmiddag
Klädsel: Smart casual

Tisdag 16 januari
NRF Retail's Big Show 2018 (program)

Kvällsaktivitet med middag
Klädsel: Casual

Onsdag 17 januari
Frukostseminarium innan hemresa: Key takeaways och summering. Vad har vi lärt oss och hur kan vi verkställa detta på hemmaplan?

Transport från hotellet till Newark
Avresa till Stockholm kl. 17:55 (SK904)
Landar den 18/1 kl. 07:35 lokal tid i Stockholm

Praktisk information
Observera att du behöver ett godkänt resetillstånd (ESTA) för att
flyga till USA samt giltigt pass.

Dress codes 101 - Guide för klädkoder

Vi reserverar oss för ändringar i programmet.


Exklusiva store tours

Hos världsberömda Westfield World Trade Center och Bloomingdale's har vi på eget initiativ reserverat två exklusiva butiksbesök i deras flaggskeppsvaruhus i New York. Vi kommer att få en guidad tur i respektive butik mitt i världsmetropolen där vi får en inblick i hur de har jobbat med nya köpvanor, sociala medier, online- och offline-butiker samt integrering med omnikanalmiljö.

Pris och innehåll

Pris: 34 500 kr

Vi vänder oss till beslutsfattare från detaljhandelskedjor.

Allt detta ingår:

 • Flyg
 • Boende på femstjärnigt hotell på centrala Manhattan
 • Transfer
 • Frukost samt middagar
 • Officiell välkomstmiddag med Visma Retail, Svensk Handel och Virke
 • Entré och full access (full conference pass) till NRF Retail's Big Show
  - Guidade booth tours
  - Kongressen är öppen 14-16 januari.
 • Exklusiva store tours för våra resenärer
 • Executive Summary av retailtrender 2018
 • Workshops som summerar NRF Retail's Big Show för din interna organisation

Anmäl dig här

Avbokningsregler:
- fram till 30 sept är det en avbokningsavgift på 10 %
- mellan 1 och 31 okt är det en avbokningsavgift på 40 %
- från 1 nov är det en avbokningsavgift 100 %

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.
Visma Retail har bjudit in retailers och branschkollegor till en gemensam resa till NRF Retail’s Big Show i 10 år.
"NRF Retail's Big Show ger mig insikter i hur vår motsvarighet i USA, National Retail Federation, arbetar som medlemsorganisation samt en möjlighet för oss att få knyta internationella kontakter och diskutera frågor vi jobbar med. Att mässan dessutom serverar den absolut senaste uppdateringen av vad som påverkar handeln och hur man bygger framgångsrika företag i framtiden gör mässan till en av årets höjdpunkter."
Karin Johansson, VD för Svensk Handel

"Tycker att flera inom svensk detaljhandel borde besöka NRF för att se vad som sker i en allt mer föränderlig retailvärld! Fick med mig många värdefulla insikter både från mässans alla utställare och intressanta seminarier! Väl värt ett besök!"

Mats Larsson, ICA Handlare Ica Maxi Lindhagen

"NRF Retail's Big Show är ett utsökt tillfälle för den som vill bli inspirerad inför det nya retail-året. Man får en uppdatering på de senaste konsumenttrenderna, teknikutvecklingen och framtida affärsmodeller. Helt enkelt ett måste för den som vill befinna sig i handelsutvecklingens framkant."

Jonas Arnberg, VD HUI Research

"Norsk handel står overfor store omstillinger, og NRF Big Show gir en unik mulighet for å lære av de beste i en verden der handelen blir stadig mer global, og grensene mellom fysisk handel og netthandel viskes ut. Å delta på the Big Show er derfor verdifullt i vårt arbeid for å gi våre medlemmer den beste medlemsservicen."

Vibeke Hammer Madsen, adm.dir
Hovedorganisasjonen Virke

"NRF Big Show har blitt en unik møteplass for nordiske retailaktører, og stedet man må være hvis man skal få med seg den nyeste innen trender og  butikkinnovasjon. Med inspirerende butikkbesøk, foredrag fra verdens ledende retailledere og spennende kveldsevents  – er dette en mulighet man ikke kan gå glipp av."

Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig
Orkla Foods Norge AS

"NRF BIG Show i New York ger stora möjligheter till bra kontakter med ledande företrädare för handelsföretag och möjlighet till ”insights” i den alltmer globaliserade handeln. Det gäller inte minst hur handeln i butiker påverkas av den snabbt växande e-handeln. Internationella erfarenheter är ofta värdefulla i vårt arbete att ge våra medlemmar den bästa medlemservicen."
Thomas Eulau Ansvarig för Strategiska nätverk
Ordförande, Forum for International Retail
Association Executives, 2011-2015

Därför ska du följa med oss till New York och besöka NRF Retail’s Big Show 2018:

 • Tillsammans deltar och inspireras vi av världes största retailkongress
 • Ett unikt tillfälle för kompetensutbyte och nätverkande
 • Ovärderliga trendspaningar och studiebesök i New York

Thomas Karlssons bästa NRF-tips

För Thomas Karlsson, kommersiell redaktör på Market, blir detta fjärde året i rad som han upplever NRF och New York tillsammans med oss.

Ta del av Thomas Karlssons speakers-tips

“Det finns några gamla favoriter som jag gärna lyssnar på igen, exempelvis James Curleigh, President at Levi´s, som rockade loss redan 2015. Lee Peterson från WD Partners drar alltid fulla hus, så ta plats i god tid, och har alltid många spännande case att berätta om. Terry J. Lundgren, Executive Chairman Macy´s brukar alltid också vara intressant. Och så är det många för mig nya talare, exempelvis Marne Levine, COO Instagram, Hubert Joly, CEO Best Buy och Tina Sharkey, CEO Brandless, som verkar intressanta. Dessutom är det ett måste att klämma in ett besök på Innovation Lab på mässan.”

Spikade speakers - se hela listan här.

Hej Thomas, hur skulle du beskriva NRF-kongressen?
- Som en gigantisk mötesplats för detaljhandeln från världens alla hörn. Spännande nyheter, det senaste inom teknik och innovation, och framför allt intressanta föreläsningar där både experter och retailers delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Vad kan alla som reser med oss förvänta sig?
- Att åka med i en grupp är extra givande. Dels att dela upplevelsen med någon som man kan diskutera med och dels att få tips i frukostmatsalen vad andra sett och hört innan man åker ut till konferensen för en ny fullspäckad dag.

Har du några extra speciella minnen från tidigare NRF-resor som du vill dela med oss?
- Första året upptäckte jag att det kan bli fullsatt snabbt på vissa seminarier, vilket gjorde att jag hoppade in på något annat som jag inte alls hade tänkt besöka. Men det oplanerade besöket visade sig vara jätteintressant och gav riktiga aha-upplevelser! Ett annat år vimlade det av robotar på mässgolven, och jag minns särskilt det året det var så väldigt kallt att det var omöjligt att få en taxi i New York. Sen har jag aldrig ätit så mycket chips, kakor och doughnuts i hela mitt liv som på NRF Big Show.

Har du några konkreta tips på hur man kan förbereda sig inna resan?
- Jag rekommenderar att man går in på NRFs hemsida och kollar in programmet i förväg. Både vilka som är utställare på mässan, och seminarieprogrammet, så man kan förbereda lite vad man vill se och vilka man vill lyssna på. När man väl är där är utbudet så stort att det blir svårt att välja rätt. Och så ska man absolut ladda ner NRF-appen. Än så länge är programmet inte tillgängligt där, men när det väl är det så är appen oumbärlig. Där kan man läsa mer om seminarierna och föreläsningarna och kryssa för det man är intresserad av och sedan skapa ett personligt schema dag för dag.

Missade du NRF Retail's Big Show 2017?

Läs de 6 viktigaste iakttagelserna från NRF Retail's Big Show 2017. En sammanställning som vi har gjort tillsammans med Tidningen Market.

Retailtrender 2017

5 unika butiksupplevelser i New York

New York är fullproppad med innovativa och inspirerande butiker och miljöer, så se till att planera in några besök väl på plats. Här tipsar vi om retailers som med olika tillvägagångssätt har lyckats skapa en kundupplevelse i världsklass.

Ta del av tipsen här
Patagonia på 313 Bowery
Kedjans butik på Bowery har lyckats skapa en hub för surf-entusiaster i New York. Förutom sitt vanliga utbud av sport- och surfprodukter erbjuder butiken en egen serviceverkstad för skadade produkter samt en nyrenoverad gränd som välkomnar nätverkande, uppmuntrar till byte av brädor entusiaster emellan samt events inom surfarcommunityn.

Timberland på Herald Square 
Flaggskeppsbutiken arbetar med CloudTags via NFC och beacon-teknik för att sy ihop den fysiska och digitala kundupplevelsen. Det finns surfplattor tillgängliga för kunden att går runt med för att enkelt se produktinformation, stylingtips och rekommendationer kring produkten, samt för att göra en egen önskelista. 

DeKalb Market Hall i Brooklyn
Glöm food courts, nu är det food halls som gäller i New York. Här blandas lokala restauranger med nischade matbutiker, små boutiques och dagliga evenemang för att skapa en attraktiv yta att äta, umgås och handla på. DeKalb Market Hall har blivit en uppskattad destination som nyligen öppnade i en källarlokal tillhörande gallerian City Point i Brooklyn.

M.A.C. Makeup Studio på 825 Lexington Avenue 
I denna butik fokuserar M.A.C endast på upplevelsen, inte att kränga varor. Det finns bl.a. sex makeover-stationer med integrerade iPads som kan användas för att hitta sin önskade look. Det finns även skärmar för att smidigt kunna boka en tid för konsultation, kurs eller makeover.

Saks Fifth Avenue
Saks satsar hårt på unika kundupplevelser, och har bl.a. öppnat “The Wellery” på andra våningen. Här erbjuds allt från veganska nagelbehandlingar med meditation till boot camps med olika teman eller små inglasade rum med saltbehandling till ljudet av pianomusik och fågelkvitter.